به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از رویترز، سه نیروگاه هسته ای در آلمان قرار بود تا پایان سال تعطیل شوند. این تصمیم بعد از تعهد آنگلا مرکل صدر اعظم پیشین این کشور برای تعطیلی نیروگاه های هسته ای اتخاذ شد.
فروپاشی نیروگاه هسته ای فوکوشیمای ژاپن در سال ۲۰۱۱، مرکل را وادار به این تصمیم کرد.
سه نیروگاه هسته ای در آلمان در سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ میلادی ۶ درصد از تولید انرژی در این کشور را تشکیل دادند.
براساس این گزارش، ارزیابی های اولیه وزارت اقتصاد آلمان در مارس گذشته اشاره ای به افزایش عمر این نیروگاه ها نداشت و به چالش های مربوط به بیمه و مجوزهای این نیروگاه ها و ضرورت نظارت های هزینه بر و گسترده امنیتی و نبود تجهیزات تامین سوخت نیروگاه های هسته ای اشاره داشت.
اما کاهش گاز روسیه به آلمان از طریق خط لوله نورد استریم ۱ طرفداران انرژی هسته ای در این کشور و اروپا را نگران کمبود شدید انرژی برق در زمستان امسال کرده است.
وزارت اقتصاد آلمان اشاره کرده که اپراتورهای شبکه های انرژی در این کشور درخواست بازنگری در تمدید مهلت استفاده از انرژی هسته ای را کرده اند.
برخی از اعضای احزاب مخالف دولت آلمان شامل اتحادیه دموکرات مسیحی و اتحادیه سوسیال مسیحی، افراد بی تجربه که هدایت وزارت اقتصادی در المان را برعهده دارند مسئول مقاومت دولت فدرال دربرابر این تغییر رویه می دانند و آن را فقط یک مساله عقیدتی توصیف می کنند.
بر اساس سندی از وزارت اقتصاد المان که به رویت رویترز رسیده است، در ارزیابی جدید دولت این کشور، احتمال تاثیر قیمت های بالای بنزین در هزینه های انرژی برق و قطع دیگر تامین کنندگان انرژی و توقف گروه های انرژی هسته ای در فرانسه لحاظ خواهد شد.
در این بازنگری ها به ویژه اوضاع در جنوب آلمان و در داخل ایالت بایرن، که نیروگاه انرژی هسته ای ایسار ۲ در آن قرار دارد مورد توجه قرار خواهد گرفت. این ایالت به محصولات انرژی گازی متکی است و تولیدات انرژی بادی اندکی دارد.
«هوبرت ایوانگر» وزیر اقتصاد ایالت بایرن روز یکشنبه از مقام های فدرال خواست عمر این نیروگاه های انرژی هسته ای را افزایش دهند.
به گزارش ایرنا، آلمان پیشتر اعلام کرده بود قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۲ آخرین نیروگاههای هستهای خود یعنی ایسار ۲، امسلند و همچنین نکاروستهایم ۲ را از مدار خارج کند.
حذف تدریجی انرژی هستهای گامی غیرقابل برگشت برای بزرگترین اقتصاد اروپا بوده که با افزایش قیمت انرژی مواجه بوده و به دنبال تحقق اهداف بلندپروازانه اقلیمی خود است.
نظر شما