به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین دشتی در جلسه شورای اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خلخال با بیان اینکه ۶ هزار و ۵۰۰ طرح دامپروری توسط مجریان طرحهای اشتغالزا و خودکفایی این نهاد حمایتی در حال اجرا است، اظهار کرد: ۹۵ هزار دام سبک و ۲۳ هزار دام سنگین تحت نظارت این نهاد توسط مجریان طرحهای اشتغال زای استان در دست اجراست.
وی با اشاره به برنامههای کمیته امداد امام خمینی استان اردبیل برای گسترش طرحهای دامپروری و تلاش برای استقلال اقتصادی خانوارهای تحت حمایت این نهاد گفت: با همکاری با اداره دامپزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان میتوانیم علاوه بر تامین سلامتی دامهای مددجویان، به تولید بیشتر لبنیات و گوشت قرمز استان کمک کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان اردبیل ارائه آموزش به مجریان طرحهای دامپروری را از اولویتهای این نهاد عنوان کرد و گفت: در حین اجرای طرحهای اشتغالزا مشاورههای شغلی هم به مددجویان ارائه میشود تا بتوانند به خوبی در مسیر خودکفایی قرار گیرند.
وی ضمن قدردانی از همکاری مستمر بسیج سازندگی، ادارهکل دامپزشکی و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در یاریرسانی به خانوار تحت حمایت کمیته امداد، بیان کرد: بحث واکسیناسیون بسیار جدی است که باید با تمام توان فعالیتهای مناسبی را به کار گیریم تا مددجویان دچار ضرر و زیان نشوند.
دشتی در ادامه تب برفکی، انگل خونی و تب کریمه کنگو را از بیماریهای شایع در بین دامها عنوان کرد و افزود: دغدغه اصلی امدادگران کمیته امداد رفع این مشکلات برای مجریان طرحهای خوداشتغالی است که همیاریهای هرچه بیشتر در این زمینه میتواند راهگشای مسائل آنها باشد.
وی اظهار کرد:در سال جاری ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اعتبار اشتغالزا برای اجرای طرح های اشتغال شهرستانهای خلخال وکوثر در جنوب استان اردبیل تخصیص یافته که از این میزان تاکنون ۵۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات تبصرههای ۱۶ و ۱۸ به متقاضیان پرداخت شده است.
به گزارش ایرنا، در این جلسه که با حضور فرماندار خلخال برگزار شد نماینده مردم شهرستانهای خلخال وکوثر در مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد: توع برخورد و بکارگیری از استانداردهای دوگانه اعمالشده از سوی بانکها در پرداخت تسهیلات اشتغال، نگرانی مردم را بهدنبال داشته است.
سید غنی نظری اظهار کرد: بهدلیل بکارگیری از روشها و استانداردهای دوگانه اعمالشده از سوی بانکها در پرداخت تسهیلات، آحاد جامعه از جمله مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از نحوه اخذ تسهیلات اشتغال نگران هستند.
وی اضافه کرد: با سازوکارهای امروز بانکها، هر بانکی قانون خاصی را برای پرداخت تسهیلات پیش پای مردم گذاشته است و درصورت ادامه این روند حوزه اشتغال متضرر خواهد شد.
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در قانون بودجه امسال و تصمیمات کمیسیون اقتصادی مجلس، قدمهای خوبی در زمینه افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد، اشتغال و رایگان شدن مصرف انرژی و قبوض برق آب و گاز مددجویان برداشته شده است.
نماینده مردم شهرستانهای خلخال و کوثر مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با همت نمایندگان در تلاش هستیم تا مشارکت و مسئولان اجتماعی بانکهای خصوصی برای خدمت به مردم را فعال کنیم چرا که مردم باید از خدمات این بخش نیز برخوردار شوند.
وی گفت: چشمانداز ما در پرداخت تسهیلات به مددجویان در حوزه انتخابیه شهرستان خلخال و کوثر این مقدار نیست و باید اعتباراتی فراتر از این مبالغ از سوی استان در اختیار مردم قرار گیرد.
در این جلسه سید جواد یحیی زاده فرماندار خلخال و رئیس شورای اشتغال وسرمایه گذاری این شهرستان نیز گفت: این شهرستان با برخورداری از ۲۲ درصد نرخ رشد بیکاری و با ۱۰ درصد بیشتر از میانگین نرخ بیکاری استان اردبیل بیکارترین ومحرومترین شهرستان استان بوده که حل این مشکل نیازمند همکاری همه دستگاههای اجرایی وهمچنین بانکهای عامل در پرداخت به موقع تسهیلات اشتغالزایی است.
نظر شما