۲۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴
کد خبرنگار: 1309
کد خبر: 84828277
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کاروان ترویجی ارتقاء بهره‌وری وزارت جهاد کشاورزی به بوشهر رسید

بوشهر-ایرنا- کاروان ترویجی ارتقاء بهره‌وری وزارت جهاد کشاورزی با محوریت افزایش بهره‌وری در تولید میگو و مقابله با بیماری لکه سفید این آبزی به بوشهر رسید.

نماینده مؤسسه آموزش و ترویج روز چهارشنبه در حاشیه ششمین کاروان ترویجی ارتقای بهره وری کشاورزی که با حضور تولیدکنندگان میگوی پرورشی به میزبانی جهاد کشاورزی استان بوشهر برگزار شد، در گفت و گو با ایرنا گفت: این کاروان برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و پرورش دهندگان میگو است که در قالب آن استان‎های فعال در پرورش میگو به صورت همزمان در ارتباط با مسئولان اجرایی موانع و مشکلات خود را بررسی می‌کنند.

عطاالله یگانه افزود: این کاروان در واقع ایجاد کننده یک پل بین تولیدکنندگان و نهادهای اجرایی است تا بتوانند مشکلات بهره ‎برداران را رفع کنند.

وی اظهار کرد: برگزاری کاروان ترویجی ارتقاء بهره‌وری کشاورزی به صورت هفتگی و هر هفته برای محصول خاصی برگزار می شود.

یگانه ادامه داد: کاروان‌ها موضوعی و موردی مباحث را بررسی می‌کنند که محور این هفته مختص به حوزه شیلات و میگو است.

وی افزود: در چهار هفته ابتدایی این کاروان‌ها در استان‌‎های قم، اردبیل، گلستان و کرمانشاه برگزار شدند که با پایش خود بازخورد کارهای ترویجی روی کل محصولات این استان ها را بررسی کردند.

یگانه اظهار کرد: در هفته گذشته نیز کاروان ترویجی برای محصول برنج به سه استان گلستان، گیلان و مازندران اعزام و مشکلات فراوی تولید این محصول را به صورت تخصصی بررسی کردند.

وی افزود: در این کاروان‌ها برای حل مشکلات در صورت نیاز از واحد تحقیقات تهران و یا از خود محققان و مروجان معین استفاده خواهد شد.

یگانه عنوان کرد: برای حل مشکلات یکی سری از آنها شاید علمی یا اجرایی و نیازمند تحقیق است که مشکلات جمع آوری و نسبت به رفع آنها اقدام می‎‌شود.

وی ادامه داد: بعد از میگو نیز برنامه کاروان ترویجی ارتقاء بهره‌وری محصول کنجد برگزار می‎‌شود تا در ارتباط با این محصول نیز با حضور کشاورزان تصمیم‌‎های لازم در این راستا لحاظ شود.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برگزاری کاروان‌های ترویجی با هدف ایجاد تعامل خوب بین بهره‌برداران، کشاورزان پیشرو با محققان متخصص و مسئولان اجرایی سازمان است تا بخش‌های یاد شده بتوانند در تعامل و همفکری با یکدیگر ضریب نفوذ دانش در جوامع روستایی ارتقاء پیدا کنند.

شهریار مرشدی افزود: نهایت کار این مجموعه یک دستوراالعمل برای کاربردی‌تر شدن برنامه‌ها و فعالیت‌ها در جوامع روستایی است که ثمره آن تحقق تولید دانش بنیان در روستاها است.

وی ادامه داد: در این برنامه نسخه‌پیچی تنها توسط متخصصان نبوده بلکه متخصصان محلی نیز از توانایی آنها استفاده خواهد شد.

مرشدی اضافه کرد: کاروان امروز در بوشهر برای محصولات میگو بود که در کنار توان متخصصان فنی، دانش بومی نیز ورود داده شد تا دستور العمل های کاربردی برای توسعه تولید دانش بنیان و تحقق شعار سال محقق شود.

وی ادامه داد: این کاروان بزودی نیز در ارتباط  با محصول خرما و مسائل و مشکلات فراروی آن برگزار خواهد شد که یکی از محورهای آن بکارگیری شیوه‌های نوین آبیاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha