سید سعید صفوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استان زنجان به لحاظ جاذبههای گردشگری و داشتههای تاریخی فرهنگی و صنایع دستی از ظرفیت ممتازی در شمال غرب کشور برخوردار است که استفاده از آن نیازمند توجه و تلاش بیشتر است.
وی اضافه کرد: بر این اساس باید در زمینه معرفی استان و جلب حداکثری گردشگران مذهبی، توریستی، معدنی و سلامت از فرصتهای موجود در استان استفاده شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان ادامه داد:استاندار زنجان خواهان معجزه در هر سه حوزه، برای استان است که با این مهم فقط با دستان و توان۲۰۰ پرسنل در استان انجام خواهد شد و امیدوارم جایگاه و شان خود را در بین ادارات استان افزایش دهیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان ادامه داد: این اداره کل از همه سرمایهگذارانی که علاقهمند به سرمایهگذاری در بخش گردشگری هستند استقبال می کند و در این راستا تمام تلاش خود را به کار میبندیم تا موانع احتمالی را از سر راه سرمایهگذاران برداریم.
وی اظهار داشت:جلوگیری از تخریب آثار تاریخی، حفظ و مرمت بناهای استان باید به شکل شایسته انجام شود تا به رونق گردشگری استان کمک شایانی کند.
وی خاطرنشان کرد: درهای اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان بر روی اصحاب رسانه و مردم استان زنجان باز خواهد بود که امیدواریم با تحقق این امر مهم، شاهد پویایی روز افزون این حوزه باشیم.
حمایت از هنرمندان صنایعدستی و ارتقای فعالیتها در این حوزه یکی از اولویتهای میراثفرهنگی استان محسوب میشود و هم اکنون بالغ بر ۱۲ هزار نفر در استان در حوزه صنایعدستی فعالیت دارند.
صنایعدستی استان زنجان حکایت تلفیق هنر و خلاقیت با فلز است، از مسگری گرفته تا چاقو، ملیله و چاروق که هر یک به نوعی با فلز عجین شدهاند و در بحث فلزکاری جزو ۶ استان برتر کشور است.
گفتنی است تاکنون ۶۲ اثر میراث ناملموس، ۷۷۶ اثر غیرمنقول تاریخی اعم از بنا و تپه و ۲۸ اثر منقول تاریخی (اشیا) این استان در فهرست میراث ملی ثبت شده است.
نظر شما