به گزارش ایرنا، داود اسدیان روز شنبه در جمع دامپزشکان شهرستان مراغه اظهار داشت: طرح کنترل و نظارت بهداشتی از سوی اداره دامپزشکی باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد و این موضوع را نباید صرفا در ایام خاص انجام دهند.
وی خواستار تشدید نظارتها از سوی کارشناسان دامپزشکی بر واحدهای مختلف شد و گفت: نباید در نظارتها کم کاری کرد چراکه در ابن صورت شاهد به خطر افتادن سلامت انسانها خواهیم شد.
وی با تاکید براینکه دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی نسبت به سلامت مردم ضمانت قانونی، شرعی و اخلاقی دارند، افزود: اخلاق حرفهای موضوعی است که باید در تمامی کارها مورد توجه قرار گیرد و در حوزه دامپزشکی موردی است که باید رعایت شود.
اسدیان با بیان اینکه هدف اصلی پایبندی به اخلاق حرفهای است که باید به این موضوع در حوزه نظارت بر امور دامپزشکی توجه ویژهای کرد، اضافه کرد: باید به تعهد عمل شود چراکه وظیفه ذاتی و علمی است.
وی خواستار توجه ویژه به واکسیناسیون و بیماریهای مشترک انسان و دام شد.
مدیر کل دامپزشکی آذربایجانشرقی نیز در این نشست اعلام کرد: متاسفانه اهمیت فعالیت دامپزشکان در جامعه آنچنان که باید و شاید دیده نمیشود.
امیرحسین بهداد اظهار کرد: یکی از مشکلات مجموعه دامپزشکی در جامعه عدم ارتباط بین مسئولان و همکاران است و باید قبول کنیم که ارتباطی بین ما با مسئولان سیاسی وجود ندارد و از این رو زحمات همکاران دیده نمیشود و نمی توانیم عملکرد خود را بازگو و تبیین کنیم.
وی تاکید کرد: دامپزشکی به رغم امکانات و نیروی انسانی کم، توانسته است در زمینه تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه تاثیرگذار باشد و به عنوان مثال اگر واکسیناسیون دام بر علیه بیماریهای مختلف صورت نگیرد شاهد فاجعه خواهیم بود که آمار آن از فوتیهای کرونا هم چندین برابر بیشتر خواهد شد.
وی در پایان اشاره کرد: در حوزه مالیات، همکاران بخش خصوصی دامپزشکی با مشکل مواجه هستند و درخواست داریم جلسهای در این خصوص تشکیل و نسبت به بررسی مشکلات اقدام شود.
به گزارش ایرنا، ۱۱۸ نفر عضو نظام دامپزشکی شهرستان مراغه هستند.
این شهرستان با بیش از ۹۱۲ هزار واحد دامی و تولید سالانه ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز، رتبه سوم آذربایجان شرقی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
نظر شما