به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وبدا، بهرام دارایی افزود: داروهای وارداتی و ملزومات پزشکی همچنان ارز ترجیحی میگیرند، ١١٩ قلم داروی بدون نسخه بیمه شدند و قیمت آنها تغییر نکرده است.
وی تاکید کرد: ٣۶۶ قلم دارو ضروری برای بیماران مزمن، تحت پوشش بیمه قرار میگیرد. ارز دارو یک روز هم نباید متوقف شود و با توجه به اینکه ارز نیمایی راحت تر در اختیار است، ما به التفاوت ریالی دارو، ماهانه باید پرداخت شود.
رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طرح دارویار را به لحاظ اینکه رانت ایجاد نکند، بدون اعلام قبلی اجرایی کردیم. این طرح با واقعی شدن قیمت دارو در قفسه داروخانه از قاچاق دارو جلوگیری میکند.
وی افزود: به زودی کمبودهای دارویی با اجزای این طرح برطرف میشود و پیش بینی میکنیم که ٣٠ درصد کمبودها به زودی با طرح ملی دارویار برطرف شود.
به گزارش ایرنا، «دارویار»؛ طرحی که قرار است با انتقال یارانه دارو از طریق بیمهها به مردم، پوشش بیمهای داروها را افزایش داده، اقلام بیشتری از داروها را زیر چتر بیمهها برده و در عین حال قیمت دارو را به سمت واقعی شدن سوق دهد، با این شرط که "پرداختی از جیب بیمار" نه تنها افزایش نیابد، بلکه در برخی اقلام کاهش قیمت نیز خواهد داشت.
در اجرای طرح دارو یار اشاره شده است که تمامی داروهای تولید داخل ۱۶۰۰ قلم کد ژنریک دارو مشمول اصلاح سیاستهای ارزی قرار خواهد گرفت که افزایش قیمت ۱۴۰۰ کد ژنریک توسط بیمه ها پوشش داده می شود و ۲۰۰ قلم دیگر هیچ تغییری در نرخ نخواهد داشت.
بر این اساس افزایش قیمت ۳۶۶ قلم داروی ضروری و پرمصرف بیماران و ۴۲ ملکول داروی otc شامل ۱۱۹ قلم دارو که تاکنون تحت پوشش بیمه نبوده نیز در قالب این طرح با نسخه پزشک تحت پوشش بیمه قرار می گیرد.
داروهای خارجی بدون افزایش قیمت طبق روال گذشته عرضه می شود. بیماران مزمن ضمن مراجعه دورهای برای ویزیت مجدد داروی خود را به اندازه مصرف آن دوره تا ویزیت بعدی دریافت میکنند.
اتباع قانونی توسط بیمه سلامت بیمه می شوند و اتباع غیرقانونی درصورت ثبت اطلاعات هویتی و شناسی از طرف وزارت کشور در صورت نیاز به خدمات دارویی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند.
نظر شما