به گزارش خبرنگار حوزه سلامت، سید محمد پور حسینی روز یکشنبه در نخستین همایش تولید تجهیزات پزشکی دانش بنیان با رویکرد تقسیم کار ملی افزود: با توجه به شعار ویژه امسال با دو محور اصلی اقتصاد اشتغال آفرین و دانش بنیان، یک تکلیف مهم ایجاد شده تا از حوزه تجهیزات پزشکی حمایت کنیم.
وی ادامه داد: خدمات در حوزه سلامت جزو خدمات اجباری است؛ در نتیجه خدمات رسانی به مردم با توجه به تحریمهای موجود بسیارحائز اهمیت است.
پور حسینی اظهارداشت: فعالیت در حوزه تجهیزات پزشکی بسیار مهم است و اقدامات جهادی به ویژه در دوران کرونا قابل تقدیر است.
مدیرکل حوزه وزارتی با اشاره به فعالیت ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰ شرکت تولید تجهیزات پزشکی گفت: بخش عمده این شرکتها، دانش بنیان هستند؛ در واقع ماهیت کار تجهیزات پزشکی، دانشبنیان است.
وی با بیان اینکه از حجم بازار سه میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی، حدود ۴۰ درصد تولید و ۶۰ درصد مربوط به واردات است، افزود: باید به بخش تولید توجه ویژه شود تا بتوانیم از هدر رفت ارز جلوگیری شود.
پور حسینی با تاکید بر اهمیت کار حوزه تجهیزات پزشکی، افزود: کیفیت کالاهای تولیدی و اطمینان خاطر؛ دو اصل مهم در بخش تولید تجهیزات پزشکی محسوب میشود.
وی با اشاره به توسعه دانشگاهها و وجود حدود ۹۰۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد: باید پژوهش ها به تولید تجهیزات و ارائه خدمات سلامت محور منتهی شود.
مشاور وزیر بهداشت ضمن اعلام حمایت از شرکتهای تولید تجهیزات پزشکی تصریح کرد: با رفع موانع، در نظر گرفتن رشتههای بین رشتهای و نیروی انسانی فعال باید برای افزایش تولید داخلی و رونق بازار صادرات تلاش کرد تا همانند سابق در منطقه سرآمد باشیم.
نخستین همایش تولید تجهیزات پزشکی دانش بنیان با رویکرد تقسیم کار ملی، روز یکشنبه دوم مرداد ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
نظر شما