ادامه اعتراضات به آخرین انتخابات هیئت فوتبال تهران؛ شکایت‌هایی که رسیدگی نمی‌شوند؟

تهران- ایرنا- ۲ کاندیدای آخرین انتخابات ریاست هیئت فوتبال که منجر به ادامه ریاست حبیب‌الله شیرازی شد، به نحوه برگزاری این انتخابات اعتراض شدیدی داشته و شکایات خود را به کمیته اخلاق بردند اما مدعی عدم پاسخ‌گویی و رسیدگی شدند.

مجید خاتونی، مدیر انجمن جامعه ورزش و فرهنگ ایران و علیرضا یزدانی پیشکسوت داوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اعتراض شدید خود را به انتخابات آخر هیئت فوتبال تهران که منجر به ادامه ریاست حبیب‌الله شیرازی شد، اعلام کردند.

خاتونی روند تنظیم شکایتشان در دوره انتخابات را توضیح داد و گفت: همان موقع شکایتی را تنظیم کردیم و به کمیته اخلاق فرستادیم و درحال حاضر یک سال و پنج ماه است که از زمان این شکایت گذشته اما جوابی دریافت نکردیم. زمان برگزاری این انتخابات بین دو اساسنامه بود اما روند آن برخلاف هر ۲ آن‌ها انجام شد.

یزدانی نیز در این مورد اظهار داشت: از آخر سال ۹۷ به دنبال اجرای عدالت هستیم اما تا حالا موفق نشدیم. شکایتمان را به کمیته اخلاق ارسال کردیم و با این‌حال که هزینه دادرسی نیز پرداخت شده، هیچ روال قانونی طی نگردید و حتی این اواخر شنیدیم که پرونده را مختومه اعلام کردند. این کار در صورتی انجام شد که ما حتی برای ارائه مدارک و توضیحات دعوت نشدیم و قطعا این روند مشکوک و غیر قانونی است. حتی در فدراسیون فوتبال نامه‌های ما را نیز به بهانه عدم تایید دبیر ثبت نمی‌کردند و مشکلات زیادی برای تشکیل پرونده داشتیم. به همین دلیل در بازرسی کل کشور اعراض کردیم و خوشبختانه مشکل حل شد اما تنها مسئله موجود عدم رسیدگی کمیته اخلاق فدراسیون به این پرونده است.

خاتونی تخلفات صورت گرفته در انتخابات را از نظر خودش اینطور تشریح کرد: ایراداتی که سازمان بازرسی برای این انتخابات مطرح کرده بود رفع نشد و رضا گل محمدی اجازه برگزاری آن را نمی‌داد و حدود یک سال به تعویق افتاد. پس از بازنشستگی و تغییر گل‌محمدی، نصرالله پریچهره با تمام کاندیداها جلسه‌ای را برگزار کرد و گفت تخلفات باید حل شوند. پس از مدتی متوجه شدیم که انتخابات مهندسی شده و شکایتمان را قبل از انتخابات به کمیته اخلاق بردیم و آن را به ثبت رساندیم اما انتخابات بدون حل مشکلات صورت گرفت.

یزدانی تخلفات را به اینگونه برشمرد و گفت: اول به تعداد اعضای مجمع و نماینده‌های داوران اشاره می‌کنم که در آن زمان طبق اساسنامه کم‌تر از حد قانونی بود. مشکل بعدی اتمام زمان رسمیت امضای هیئت مدیره طبق زمان ثبت در سازمان ثبت شرکت‌ها بود و باید به مدت زمان تعلیق انتخابات نیز اشاره کنم که تجدید ثبت‌نام کاندیداها را واجب می‌کرد.

وی ادامه داد: ما مجمعی نداشتیم که رضا عابدینی را برای نایب رئیسی انتخاب کنند و شیرازی اطلاعات نادرستی را به سازمان ثبت شرکت‌ها رسانده بود و از طرفی بین نماینده داوران نه تنها افرادی بودند که در زمان انتخابات فعال بودند و تعارض منافع داشتند بلکه افرادی با عضویت افتخاری در کمیته انتخاب شدند که اصلا چنین عضویتی وجود ندارد. هیئت رئیسه فوتبال در سال ۹۵ به ثبت رسید وانتخابات در سال ۱۴۰۰ برگزار شد و این مسئله نشان می‌دهد در زمان برگزاری انتخابات اصلا هیئت رئیسه رسمیت قانونی نداشتند. نه تنها نمی‌توانستند انتخابات را برگزار کنند بلکه باید برای کارهای اداری و بانکی نیز باید به مشکل می‌خوردند. انتخابات حدود یک سال  به تعویق افتاد و طبق قانون اگر بیش از ۹۰ روز تعویق اتفاق بیافتد، باید ثبت‌نام‌ تجدید شود.

خاتونی درخصوص نتیجه شکایت از انتخابات عنوان کرد: مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات کمیته اخلاق است و تا حالا هیچ رسیدگی‌ای به پرونده شکایت ما انجام نداده است. بر خلاف قوانین پرونده را معلق نگه داشتند و تعیین تکلیف نمی‌کنند زیرا می‌دانند اگر پرونده را رد کنند و به تخلفات رسیدگی نشود، ما شکایتمان را به مراجع بالاتر می‌بریم، آن را مختومه اعلام نمی‌کنند و فقط بابت رسیدگی به آن وعده و وعید می‌دهند. حتی یک شکایتی نیز به سازمان بازرسی داشتیم اما نتیجه آن را هم اعلام نمی‌کنند. 

وی افزود: تا زمانی که کمیته اخلاق پرونده را مختومه نکند، کمیته استیناف نمی‌تواند ورود کند. به نظرم می‌رسد که شاید بین کمیته اخلاق فدراسیون و هیئت فوتبال تهران روابطی وجود دارد تا این مسائل به نتیجه نرسد با اینکه من به عنوان یک فوتبالی حق اعتراض دارم و باید به آن رسیدگی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha