به گزارش خبرنگار ایرنا، شهلا عموری دوشنبه در جریان حضور هیات بلندپایه تجاری کشور عراق در استان خوزستان اظهارداشت: احیای تجارت پررونق با کشور عراق مطالبه بخش خصوصی کشورمان است که اتاق بازرگانی اهواز در این زمینه برنامهریزی جدی را آغاز کرده است.
وی افزود: توسعه مبادلات تجاری با کشور عراق نیازمند نوع جدیدی از دیپلماسی اقتصادی است تا چشم اندازهای تجاری با این کشور، به رونق صادرات محصولات ایرانی منجر شود.
عموری ادامهداد: از ابتدای امسال، با دعوت اتاق بازرگانی اهواز، سه هیات بلندپایه تجاری عراقی در کشورمان حضور پیدا کردند که بیش از پیش با توانمندیهای تولیدی و ظرفیتهای سرمایهگذاری ایران آشنا شدند.
نائب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق یادآورشد: باید توجه داشت که به واسطه برخورداری خوزستان از مرزهای زمینی و همچنین صنایع مختلف، این استان میتواند به هابی برای تکمیل زنجیره ارزش صادراتی محصولات دیگر استانهای کشور تبدیل شود.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر اینکه پیوند ظرفیتهای تولیدی دیگر استانهای کشور با صنایع خوزستان ضروری است گفت: شناخت فعالان بخش خصوصی کشور عراق از توانمندیهای صنعتی و اقتصادی کشور، چشم اندازی است که میتواند، تحقق اهداف صادراتی ایران را رقم بزند.
وی ادامهداد: در این زمینه، باید تعامل و همکاری بین بخشی ساختارمندی بین اتاقهای بازرگانی و دستگاههای متولی حوزه صادرات ایجاد شود.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز با اشاره به برنامه حضور هیات تجاری کشور عراق از استانهای دیاله، میسان و بابل در کشورمان گفت: این هیات تجاری در ابتدای ورود به کشورمان از خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) بازدید کرد و با آخرین دستاوردهای دانش بنیان داخلی آشنا شدند.
وی تصریحکرد: هیات مذکور همچنین با حضور در چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد ظرفیتهای تجاری و صنعتی این استانها بازدید کرد و زمینه توافقات تجاری مختلفی بین فعالان اقتصادی عراق و این استان فراهم شد.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز گفت: اعضای این هیات در ادامه سفر به ایران، در خوزستان حضور یافت و در قالب نشست های B2B (تجاری) با فعالان اقتصادی استان، دیدار کردند و در پایان از خطوط تولید "تاشا" و "ایمن قطعه" بازدید کردند.
بر اساس این گزارش، در جریان سفر هیاتهای تجاری عراق به کشور از ابتدای امسال تاکنون، قراردادهای تجاری مختلفی بین فعالان بخش خصوصی ایران و عراق منعقد شده است.
نظر شما