۴ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۵۰
کد خبرنگار: 2447
کد خبر: 84833442
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سازمان ملل از آوارگی ۳۱ هزار سودانی در استان «نیل آبی» خبر داد

تهران- ایرنا- دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در سودان روز دوشنبه از آوارگی ۳۱ هزار سودانی در پی خشونت‌ها در استان «نیل آبی» واقع در جنوب شرق این کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی ترکیه، در بیانیه دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد آمده اسـت: بیش از ۳۱ هزار نفر در پی خشونت‌های قبیله‌ای در استان نیل آبی خانه‌هایشان را ترک کردند.

بر اساس این گزارش، ۱۲ هزار و ۶۰۰ نفر به شهر الدمازین مرکز استان نیل آبی پناه بردند، ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر به استان سنار واقع در جنوب شرق این کشور، ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به استان نیل سفید واقع در جنوب این کشور و یکهزار و ۲۲۰ نفر نیز به استان الجزیره واقع در مرکز این کشور رفته‌اند.

بر اساس آخرین آمارها، شماره کشته‌های درگیری‌های قبیله‌ای در نیل آبی به ۱۰۵ نفر رسیده و شمار زخمی‌ها به ۲۹۱ نفر افزایش یافته است.

درگیری‌های قبیله‌ای در استان نیل آبی در شرق سودان از روز شنبه هفته گذشته با سلاح‌های سنگین از سر گرفته شد و ده‌ها خانواده ساکن این مناطق به سمت شهر الروصیرص فرار کردند.

خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه از خارطوم گزارش داد که ده‌ها خانواده روز شنبه از درگیری قبیله‌ای در استان نیل آبی سودان، در مرز اتیوپی پا به فرار گذاشتند.

یکی از مقام‌های شهرداری «الروصیرص» گفت: «من شاهد زخمی‌ها و صف‌های طولانی افرادی بودم که به پاسگاه‌های پلیس پناه می‌آوردند».

یک پل «الروصیرص» را از الدمازین مرکز استان نیل آبی که در ۸۰۰ کیلومتری جنوب خارطوم واقع است، جدا کرده است. یکی از ساکنان محلی به این خبرگزاری گفت که ده‌ها خانواده به ویژه زنان و کودکان برای فرار از درگیری‌ها از روی این پل گذشتند.

احمد العمده استاندار نیل آبی در تلویزیون دولتی سودان اعلام کرد وضعیت در قیسان بهتر شده، اما درگیری‌ها اکنون در الروصیرص ادامه دارد.

در جریان درگیری بین روستاییان قیسان از روز دوشنبه تا جمعه که بر سر زمین رخ داد، ۱۶ مغازه به آتش کشیده شد.

مقام‌های محلی در آنجا مقررات منع رفت وآمد برای مغازه داران اعلام کردند و هر گونه تجمع یا راهپیمایی از روز جمعه به مدت یک ماه ممنوع شده است.

سازمان ملل ۲۵ نوامبر (۴ آذر) نیز از کشته شدن ۴۳ نفر و آتش سوزی در ۴۶ روستا منطقه دارفور خبر داده بود.

مناطق مختلف دارفور هر از چند گاهی شاهد درگیری‌های خونین بر سر زمین و چراگاه‌ها و منابع آبی بین قبایل عرب و آفریقایی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha