به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری عصر چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران این استان که به منظور آمادگی دستگاههای خدماترسان برای پیشگیری و مهار مخاطرات ناشی از بارشهای موسمی مانسون برگزار شد، اظهار داشت: علاوهبر ستاد استانی مدیریت بحران، این ستاد در تمامی شهرستانها و بخشهای استان نیز فعال شود و اعضای آن در مدیریت مخاطرات احتمالی بارشها تلاش کنند.
وی ادامه داد: علاوهبر ستاد بحران، انتظار میرود تا رسانهها و صدا و سیما نیز به مردم محلی و گردشگران اطلاعرسانی کنند که طی روزهای آینده از استقرار در مکانهای پرخطر به ویژه در بستر رودخانهها و مسیلها دوری کرده و عشایر در مناطق امن ساکن شوند و کشاورزان نسبت به جمعآوری هرچه سریعتر محصولات و خرمنها اقدام کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت تداوم خدماترسانی به مردم از سوی دستگاههای اجرایی، تصریح کرد و گفت: دستگاههای امدادی و خدماترسان علاوهبر مدیریت مخاطرات احتمالی باید به وظایف عادی خود بپردازند و خدماترسانی به مراجعه کنندگان را قطع نکنند.
حیدری، لایروبی مسیلها و سرکشی از بندهای خاکی و سیلبندها را اقدام مهمی در مهار روانابها دانست و گفت: اکیپهایی به همین منظور تشکیل و در تمامی نقاط استان اعزام شوند.
وی خاطرنشان کرد: شهرداران سراسر استان و زیرمجموعههای آن نیز باید در حالت آماده باش قرار داشته و فرمانداران در این خصوص نظارت لازم را داشته باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: هریک از دستگاههای اجرایی استان که طرحهای در حال احداث دارند از جمله راهداری و راه و شهرسازی نسبت به حفظ تاسیسات، مصالح و تجهیزات کارگاهی خود مراقبتهای لازم را به کار گیرند.
حیدری رانش زمین را از مخاطرات احتمالی پیش رو عنوان کرد و گفت: برای مدیریت رانش احتمالی زمین در مناطق مختلف استان به ویژه در شهرستانهای اردل و کوهرنگ باید آمادگی لازم ایجاد شود.
وی اظهار داشت: علاوهبر اینکه باید در خصوص مخاطرات احتمالی به مردم محلی اطلاعرسانی شود بلکه گردشگرانی که در پایان هفته به طبیعت میروند نیز باید به مناطق امن هدایت شوند و در بستر رودخانهها و مسیلها اسکان نداشته باشند.
استاندار چهارمحال و بختیاری نسبت به مراقبت در خصوص تاسیسات نفت در منطقه میانکوه شهرستان اردل نیز تاکید کرد و گفت: از آنجاکه خطوط نفت از این منطقه عبور کرده است از همین رو فرماندار و سایر اعضای ستاد شهرستانی مدیریت بحران در این خصوص اقدامات مراقبتی را انجام دهند.
حیدری افزود: در شهرک منظریه شهرکرد نیز باید ستاد فرعی مدیریت بحران تشکیل شود و در صورت آبگرفتگی معابر مدیریت شود.
به گفته سازمان هواشناسی، سامانه بارشی از شامگاه چهارشنبه در چهارمحال و بختیاری فعال میشود و تا روز دوشنبه به فعالیت خود ادامه می دهد.
از اواسط خرداد و همزمان با گرما در نیم کره شمالی زمین، در شبه قاره هند شاهد بارانهای سیلآسا هستیم. با بارشهای سیلآسا طوفانهای موسمی در این منطقه رخ میدهد که به مانسون مشهور است.
نظر شما