جعفر قزوینیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان کالاهای جابجا شده طی چهار ماهه نخست سالجاری با ۲۱۳ هزارو ۶۰۰ فقره بارنامه انجام شده است.
به گفته وی، کالاهای عمده حمل شده در استان زنجان خاک معدنی، سیمان، کنسانتره سنگ آهن، مفتول آهنی، شمش آهن، سنگ آهن، اسید، میلگرد، انواع مفتول و گازوئیل بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: بیشترین مقصد این کالاها از این استان به تهران، قزوین، آذربایجان شرقی، اصفهان، هرمزگان و گیلان بوده است.
قزوینیان اظهار داشت: در استان زنجان پنج هزارو ۷۰۰ دستگاه ناوگان سنگین و نیمه سنگین با میانگین عمر نزدیک به ۲۰ سال در حال فعالیت است.
وی اضافه کرد: هفت هزارو ۸۲۷ راننده با این ناوگانهای باری در تکاپوی اقتصادی استان ایفای نقش می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: طبق قانون،" الزام شرکتها و مؤسسات ترابری جادهای به استفاده از صورت وضعیت مسافری و بارنامه"، شرکتها و مؤسساتی که در زمینه حمل و نقل جادهای بین شهری مسافر یا کالا اعم از داخلی و بینالمللی فعالیت دارند موظف هستند بر اساس نوع فعالیت برای هر جابهجایی از صورت وضعیت مسافری و بارنامههای داخلی و بینالمللی موضوع این قانون استفاده کنند.
قزوینیان خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از فرار بار به طور مستمر عملکرد ناوگان توسط گشتهای کنترل نامحسوس، دوربینهای کنترل جادهای و سیستمهای هوشمند رصد میشوند.
وی افزود: در صورت بروز تخلف در کمیسیونهای ماده ۱۴ و ماده ۱۱ موضوع بررسی و به تخلفات رسیدگی و متناسب با نوع تخلف رای صادر میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان گفت: بر اساس طرح ساماندهی ناوگان وانت، رانندگان وانت بارها که در سطح جادههای برون شهری تردد می کنند باید مجوزهای لازم بارنامه را داشته باشند.
به گفته قزوینیان، در این خصوص اطلاعرسانی های لازم انجام شده که رانندگان برای دریافت کارت هوشمند باید به اداره کل راهداری استان و یا مراکز تعیین شده در شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: سوخت برای هر ناوگان بر اساس پیمایشی که بر اساس بارنامه دریافتی انجام داده، تعلق میگیرد.
نظر شما