امید رحمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه همه ساله با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و برداشت محصولات کشاورزی، بعضی از کشاورزان با اهدافی همچون از بین بردن علف های هرز باقیمانده در مزارع به منظور کاهش هزینه مبارزه با آن در سال بعد، نابود کردن آفات گیاهی و جلوگیری از ایجاد محیط مناسب تکثیر این آفات و ایجاد سهولت بیشتر در عملیات کاشت و داشت، برای آماده کردن زمین های کشاورزی خود برای کشت دوم اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی می کنند.
وی گفت: این امر به غیر از آنکه چهره بدی از طبیعت را نشان می دهد، باعث مشکلات زیست محیطی زیادی برای مردم و اکوسیستم منطقه خواهد شد.
رحمانی تصریح کرد: بر اساس قانون حفظ و احیای منابع طبیعی آتش زدن نباتات در مزارع و باغها، داخل یا مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت مأموران جنگلبانی ممنوع است.
وی از کشاورزان تقاضا کرد: با بهره گیری از روشهای جایگزین و غیر مخرب و همچنین استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان سازمان جهاد کشاورزی، نسبت به مدیریت اصولی پسماند های کشاورزی اقدام کنند.
نظر شما