سعید بابازاده پنجشنبه شب در گفت و گویی اظهار داشت: مقرر شد دستگاههای متولی تا ظرف ۴۸ ساعت نتیجه اقدامات خود را به سازمان بازرسی کل کشور اعلام کنند، اکنون این مهلت به اتمام رسیده که فقط برخی از این دستگاهها گزارشهای خود را اعلام کردند.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور در زمینه اجرای قانون هوای پاک چندین پرونده تخلف علیه دستگاهها و مسئولان مربوطه در دستور کار دارد که مستندات آنها موجود است و این پروندهها به مراجع قضایی و تخلفات معرفی شدند.
رئیس دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: اکنون به جد پیگیر مساله هستیم و در این موضوع که مربوط به سازمان هواشناسی است، دو سامانه پیشآگاهی از گرد و غبار و سامانه پیشآگاهی از سیل فعال است که متاسفانه آنچه هدف قانونگذار بوده است انجام نشده و اکنون سازمان بازرسی کل کشور به جد اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.
بابازاده افزود: سازمان بازرسی کل کشور در راستای اصل ۱۷۴ قانون اساسی دو وظیفه حساس و مهم را برعهده دارد؛ یکی نظارت بر حسن اجرای امور و دیگری هم اجرای صحیح قوانین در دستگاههای اداری کشور است.
وی اظهار داشت: در عین حال سازمان بازرسی کل کشور ، مدام نامههای هشدار دهنده و پیشگیرانه را در برنامه خود دارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدام سازمان بازرسی کل کشور در زمینه هشدارهای هواشناسی گفت: قانون هوای پاک مصوب سال ۱۳۹۶ است که طبق این قانون وزارتخانههای متعددی مکلف به اجرای این قانون هستند و در این قانون وزارت راه، نفت، کشور، جهادکشاورزی، اقتصاد و دارایی همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تکالیفی را برعهده دارند البته سازمان هواشناسی زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
بابازاده گفت: پس از اینکه رئیس قوه قضاییه به ریاست سازمان بازرسی کل کشور بر نظارت بر اجرای صحیح قانون دستور دادند و ماموریتی که ریاست سازمان بازرسی کل کشور به دفتر ویژه داشتند جلسات متعدد و فشرده ای با نمایندگان دستگاههای اجرایی داشتیم.
نظر شما