علی اکبر دلیرصحرایی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این زمینه ۱۲ تیم ثابت و ۱۳ تیم سیار ساماندهی شده است و این نظارت ها با همکاری ۱۲ دامپزشک، ۱۸ بازرس بهداشت گوشت و ۹ نفر ناظر شرعی انجام می شود.
وی افزود: این گروه ها در اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی تابعه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی برای بازرسی از کشتارگاهها و موارد کشتار نذری خدمات رسانی می کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: کشتار دام در معابر ممنوع است و مخاطرات زیادی را به دنبال دارد و به همین دلیل توصیه می شود که مردم از کشتار دام در معابر خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: کشتارگاههای دام استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی فعال است و از مردم انتظار می رود کشتار دام را در کشتارگاه ها انجام دهند.
دلیرصحرایی گفت: بیش از نیمی از بیماریهای عفونی در انسان، مشترک بین انسان و حیوان است و از طریق دام بیمار به انسان منتقل می شود و تماس با دام بیمار و تماس با ترشحات دام می تواند عامل انتقال بیماری از حیوان به انسان شود.
وی خاطرنشان کرد: در فصل گرما احتمال شیوع خیلی از بیماریها به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF) تشدید می شود، بر این اساس مردم از کشتار دام در معابر عمومی و اماکن عمومی خودداری کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی افزود: مردم خطر ابتلاء به بیماریهای عفونی مشترک بین انسان و حیوان از طریق کشتار دام در معابر، مساجد و هیات ها را جدی بگیرید.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند.
نظر شما