به گزارش روز شنبه از روابط عمومی و امور بینالملل استانداری خراسان شمالی، محمدرضا حسیننژاد در جلسه هیات اندیشه ورزان محله حضرت جواد الائمه (ع) اظهار داشت: بی تردید بازآفرینی محلات کم برخوردار با بهره گیری از مشارکت عمومی موجب دلگرمی، امید و نشاط در بین مردم می شود.
وی اصلاح کالبد و برقراری امنیت در محلات کم برخوردار را از وظایف دولت دانست و افزود: باید هماهنگی های لازم بین دستگاه های ذیربط انجام شود و مطالعات نقشه راه محلات کم برخوردار کامل و اجرا شود.
حسین نژاد افزود: با توجه به اعتبارات اندک کشور برای توسعه محلات کم برخوردار باید از مشارکت مردمی استفاده کرد که در این صورت توسعه با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.
وی با اشاره به زیباسازی محله حاشیه ای جوادیه بجنورد، تصریح کرد: بازگشایی معابر اصلی این محله در کنار فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، ایجاد اشتغال با حمایت از مشاغل خانگی می تواند بعنوان یک نقشه راه برای این محلات تعریف شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی عنوان کرد: جمع آوری ضایعات با ورود شهرداری در یک برنامه کوتاه مدت و بلند مدت و طراحی نقشه توسعه این مناطق می تواند در آبادانی این محلات نقش مهمی را ایفا کند.
مهم ترین چالش مناطق کم برخوردار خراسان شمالی معضل بیکاری است که توزیع و شیوع مصرف مواد مخدر، نبود فضاهای فرهنگی، ورزشی، تفریحی و آموزشی در این مناطق، نبود زیر ساخت های مناسب از نظر آسفالت و معابر از دیگر مشکلات این مناطق است.
خشکسالی های پی در پی سالیان اخیر، فقر و بیکاری و کمبود زیرساخت های زندگی در روستاها، موجب مهاجرت روستاییان به شهرها شده است.
۴۳۸ هزار نفر در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه، جاجرم، فاروج و آشخانه خراسان شمالی سکونت دارند که ۱۴۰ هزار نفر آن در هفت هزار و ۳۱۲ هکتار بافت فرسوده و کم برخودار شهری زندگی می کنند.
نظر شما