به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی اعلایی روز شنبه در جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان، افزود: با ورود دانش و همکاری شرکت های دانش بنیان میتوانیم بسیاری از امور و مشکلات استان را حل و فصل کنیم.
وی افزود: به عنوان مثال بازار آب موضوعی است که میتواند به دستان شرکت های دانش بنیان در استان کلید بخورد.
اعلایی افزود: در استان قزوین، رشته کشاورزی خیلی رونق ندارد و میتوان با تعامل دانشگاه کشاورزی دانشگاه تهران و جذب دانش بنیانی های این دانشگاه در استان، دانش را وارد کشاورزی کرد.
کشاورزی استان، نیازمند تاسیس دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی است
رئیس پارک علم و فناوری قزوین در این جلسه گفت: حل مشکلات کشاورزی استان و افزایش تولیدات نیازمند تاسیس دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی است.
جعفر احمدی افزود: ستاد اقتصاد دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال و عمل به منویات مقام معظم رهبری تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد زیست بوم نوآوری و فناوری از اولویت های پارک علم و فناوری قزوین است، تصریح کرد:بخشی از محصولات صنعتی کشور در استان قزوین تولید می شود و قزوین در افزایش میزان تولیدات و روی کار آمدن شرکت های دانش بنیان ظرفیت های بی بدیلی دارد.
احمدی با اشاره به تصویب قانون دانش بنیان، گفت: شرکت های دانش بنیان نیازمند هم افزایی دستگاه های اجرایی است و در این قانون، ماده هایی وجود دارد که می توان باتوجه به آنها باعث امیدآفرینی شد.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین عنوان کرد: با استفاده از این مواد قانونی می توان بستر خوبی را برای تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد کرد.
احمدی ادامه داد: افزایش سرمایه صندوق های پژوهش و فناوری از دیگر برنامه های در دست اجرای پارک علم و فناوری قزوین است و ایجاد زیست بوم فناوری و نوآوری کشاورزی از ضرورتهای استان می باشد که بسیاری از نیازهای استان و کشور را مرتفع می کند.
احمدی عنوان کرد: برای اخذ مجوز دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی نیاز به ثبت و استقرار ۲۰ شرکت در استان است که امیدواریم با همت جهاد کشاورزی بتوانیم جزو استان های پیشرو در این حوزه باشیم.
در این جلسه مدیران دستگاههای اجرایی و روسای دانشگاه ها، سازمانها و نهادهای فعال در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان دیدگاههای خود را در خصوص راهکارهای توسعه نوآوری و فناوری و نقشآفرینی فعال شرکتهای دانشبنیان در عرصه تولید و اشتغال مطرح کردند.
نظر شما