سید «رضا آل طاها» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این خسارتها به بخش کشاورزی و دامپروری شهرستانهای اراک، ساوه، زرندیه، فراهان، خمین و محلات وارد شده است.
وی بیشترین خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان مرکزی را مربوط به شهرستان اراک دانست و ادامه داد: سیلاب به یک هزار و ۴۰۰ هکتار از ارضی زراعی، ۹۰۰ هکتار اراضی باغی، ۴۰ دامداری روستایی، ۲ هزار کلنی زنبور عسل و ۱۲ واحد گلخانه این شهرستان خسارت وارد کرده است.
رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین جاری شدن سیلاب در شهرستانهای این استان به ۱۵ حلقه چاه بخش کشاورزی، ۲ کیلومتر جاده بین مزارع و چهار کیلومتر کانال انتقال آب بخش کشاورزی استان خسارت زده است.
آل طاها گفت: این خسارتها در برآوردهای اولیه خسارت سیلاب به بخش کشاورزی استان مرکزی بوده و اطلاعات تکمیلی تا چند روز آینده احصا و اعلام میشود.
استان مرکزی با یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در قلب کشور قرار دارد. استان مرکزی بهعنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب میشود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
نظر شما