به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحسن موسوی روز دوشنبه در مجمع انتخاباتی رییس هیات بیماران خاص و پیوند اعضای استان قزوین، افزود: رایگان بودن خدمات برای تمامی ورزشکاران بیماران خاص، ویژگی این فدراسیون و هیات های استانی است و چون جامعه هدف ما از قشر ضعیف هستند باید شرایطی را فراهم کنیم که بدون نگرانی و دغدغه در این حوزه فعالیت کنند.
موسوی گفت: با توجه به محدودیت بودجه های وزارتی مجبوریم روی کمک خیران حساب کنیم.
وی افزود:به دنبال ایحاد راهی برای کسب درآمد قانونی هیات های استانی هستیم تا در کنار حمایت های وزارتخانه و خیران با کسب درآمد، نیاز مالی آنها مرتفع شود.
موسوی افزود: برگزاری کلاس های تئوری مربیگری به صورت مجازی و حضوری که پیش نیاز همه رشته ها است برای کسب درآمد پیشنهاد می شود و همچنین اگر سالنی برای کسب درآمد داشته باشند بسیار مطلوب خواهد بود.
دبیر فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا گفت: از بابت تامین اعتبارات، فدراسیون موظف است برای تجهیز هیاتها کمک کند و ۱۰ درصد بودجه خود را بین هیات ها پخش نماید ولی متاسفانه شرایط بودجه فدراسیون خوب نیست و اعتبارات تخصیص یافته به هیات ها خیلی کمتر از سال گذشته و حدود هفت تا هشت درصد کل اعتبارات فدراسیون است.
این مسوول ورزشی گفت: از سال ۹۸ و ۹۹ به دلیل شیوع کرونا مجبور شدیم فعالیت های این رشته را به صفر برسانیم و در فضای مجازی فعالیت کنیم چون جامعه هدف ما در دسته سه و گروه پرخطر قرار داشتند.
وی گفت: با کمرنگ شدن کرونا برای اعزام ورزشکاران به مسابقات ۱۴۰۲ برنامه ریزی کرده و باید فعالیت های اردویی را آغاز کنیم.
حمایت از ورزش بیماران خاص قزوین در دستور کار و اولویت است
مدیر کل ورزش و جوانان استان قزوین نیز در این جلسه گفت: حضور ورزشکاران در این رشته و در این هیات، نیاز به فرهنگ سازی دارد.
عباس علایی مقدم گفت: هدف ما این است که این ورزشکاران هم در سطم ملی و فراملی ظاهر شوند و هم بیماران خاص با پرداختن به ورزش سلامت و بهبود بیماری خود را تضمین کنند.
وی افزود: به چهار هیات ورزش معلولان، نابینایان، ناشنوایان و بیماری های خاص نگاه ویژه داریم و حمایت های لازم را از آنها خواهیم داشت.
علایی گفت: روسای این چهار هیات با دستگاه های مرتبط از جمله بهزیستی نشست مشترکی داشته باشند تا ظرفیت های حمایتی موجود هم راستا شود.
وی افزود: از فدراسیون هم انتظار داریم در بخش تجهیزات و اعتبارات حمایت کرده و تا حد امکان، منابع مالی را از استان دریغ نکند.
علایی مقدم گفت: در بحث ورزش روستایی الان ۲۰۰ خانه ورزش روستایی در سطح استان با امکانات لازم برای شطرنج، تنیس روی میز و دارت فعالیت دارند و ورزشکاران جامعه هدف این رشته ورزشی می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
نظر شما