برخی رسانه‌ها هیچ رسالتی جز سیاه‌نمایی ندارند/ تفاوت دولت مردمی و دولت خوش نشین

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران تذکراتی را بیان کردند که در این میان، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اخبار رسانه ای پس از حادثه سیل امامزاده داود(ع)، گفت: گویا برخی رسانه‌ها هیچ رسالتی جز سیاه نمایی ندارند.

به گزارش ایرنا اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در جریان هشتاد و سومین جلسه خود تذکراتی را ارائه کردند.

نخستین زمان تذکر به پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر اختصاص یافت و وی با خواندن حدیثی درباره ضرورت تشکر از از مخلوق، اظهارداشت: در هفته گذشته شاهد یکی از نعمت های الهی بودیم که به دلایل ترک فعل و فقدان زیرساخت‌های مناسب در بخش‌هایی، این نعمت به نقمت تبدیل شد.

وی افزود: حجم باران بسیار زیاد بود تا جایی که برخی دغدغه ها را رفع کرد اما در برخی مناطق نیز موجب وقوع سیل و کشته و زخمی شدن هم‌وطنان شد.

سروری با اشاره به حضور شهردار تهران پس از سیل امامزاده داود(ع) و بازتاب رسانه‌ای این حضور، اظهارداشت: رسانه‌ها باید بازتاب تفکرات مردم و مطالبات مردم باشند اما امروز با یک لمپنیزم رسانه‌ای مواجه هستیم.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: گویا برخی رسانه‌ها جز سیاه‌نمایی هیچ رسالتی ندارند.

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه تهران در وضعیت هشدار بود و شهرداری تهران در آمادگی صددرصدی قرار داشت؛ با اینکه امامزاده داود(ع) در حوزه اختیارات شهرداری تهران نبود اما شهردار تهران قبل از همه نهادهای امدادی در این امامزاده حضور داشت.

وی با اشاره به اینکه برخی رسانه‌ها از حضور شهردار تهران و نیروهای شهرداری در منطقه امامزاده داود(ع) به عنوان شعاف یاد کرده بودند، عنوان کرد: بیش از دویست دستگاه لودر و ماشین آلات سنگین و سایر تجهیزات در این حادثه حضور داشتند و یکهزار آتش نشان شهرداری تهران، چهار روز در منطقه حاضر بودند و شهردار تهران نیز جزو اولین کسانی بود که وارد امامزاده داود(ع) شد و اینها در حالی است که اگر شهرداری تهران کمک نمی کرد، هیچ کس نمی توانست بگوید چرا شهرداری تهران کاری نکرده است.

وی پس از تذکر خود، گفت: بهتر است زنبور عسل باشیم و روی گل بنشینیم تا اینکه مگس باشیم و بر روی زخم بنشینیم.

اداره کل ایثارگران شهرداری تهران مجددا راه اندازی شود 

سید جعفر تشکری هاشمی با ارایه تذکری ، ادغام اداره کل ایثارگران شهرداری تهران با اداره کل رفاه شهرداری در سالهای گذشته را کاری غیرکارشناسی عنوان کرد و گفت: این موضوع باعث تضییع حقوق ایثارگران شده است.

وی خواستار راه‌اندازی اداره کل ایثارگران به طور مجدد در شهرداری تهران شد و گفت: با راه‌اندازی اداره کل ایثارگران این افراد از بلاتکلیفی خارج می شوند و ارایه خدمات به ایثارگران در چارچوب منطقی ادامه پیدا می‌کند.

ضرورت ارائه گزارشی از پروژه‌های نیمه‌تمام شهر تهران در شورای شهر

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در زمان ارائه تذکر خود از نیروهای آتش نشانی و همه نیروهای که در سیل امامزاده داوود حضور داشتند تقدیر و تشکر کرد.

وی با تاکید بر ضرورت پیشگیری قبل از وقوع حادثه، عنوان کرد: امیدوارم مجموعه دولت و همه مجموعه هایی که در کار اجرا ورود دارند از این حوادث تجربه کافی را به دست آورده باشند و قبل از حادثه به موضوع پیشگیری توجه کنند.

پیرهادی با بیان این موضوع که اگر کشته شدگان سیل و حوادث اخیر از عزیزان و نزدیکان یک مسئول باشند آن مسئول چه حالی خواهد داشت، عنوان کرد؛ اگر اینگونه بیاندیشیم که تمام افراد از نزدیکان ما هستند حتماً به موضوع پیشگیری توجه بیشتری خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه وضعیت HSE شهر تهران نیاز به بازنگری، برنامه ریزی و توجه جدی دارد از شهرداری تهران خواست در این خصوص اقدام عاجل انجام دهد و اگر نیاز است لایحه ای را به شورای شهر ارسال کند تا شورا در این زمینه کمک لازم را انجام دهد.

پیرهادی در ادامه تذکر خود به وضعیت پروژه‌های نیمه تمام شهر تهران اشاره کرد و گفت: برخی پروژه های شهر تهران کمتر از ۱۰ درصد باقی مانده است و این در حالی است که بسیاری از این پروژه ها در زمان مدیریت محمد باقر قالیباف انجام شده بود و در سال های گذشته باقی مانده است.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: در مدیریت شهری جدید انتظار داشتیم که این پروژه ها به اتمام برسد اما این اتفاق نیفتاد.

وی با اشاره به تذکر خود مبنی بر ضرورت تکمیل پروژه مجموعه ورزشی شهید باکری افزود: این مجموعه از جمله طرح هایی است که درصد بالایی از آن انجام شده و فقط انجام سیستم گرمایشی، سرمایشی و چمن آن باقی مانده است.

وی خواستار ارائه گزارشی از سوی نماینده شهرداری تهران درباره طرح های نیمه تمام شهر تهران شد.

پیرهادی همچنین از کار خلاقانه و هوشمندانه سازمان زیباسازی شهرداری تهران در خصوص کار هنری حجمی تشکر کرد و اظهارداشت: ۵۰۰ هنرمند در میدان هفت تیر اثرات حجمی خود را با موضوع های مذهبی، محرم و عاشورا خلق کردند و در معرض دید شهروندان قرار دادند.

وی گفت: کار خلاقانه سازمان زیباسازی این بود که به جای خرید آثار حجمی از هنرمندان دعوت کرد تا اثر خود را در معرض دید عموم خلق کنند و این فعالیت از سوی شهروندان با استقبال روبرو شد.

۲۰ پروژه فرامنطقه ای در پایتخت اجرا شد

سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز در زمان تذکر خود،  با تأکید بر اینکه در سطح شهر تهران بیش از ۲۰ طرح فرامنطقه ای اجرا شده است، پیشنهاد کرد که تابلو شمارش معکوس برای افتتاح این طرح ها نصب شود.

وی افزود: همچنین اعلام شود که طرح چه زمانی به بهره برداری خواهد رسید و چنانچه طرحی در زمان مقرر به نتیجه نرسید، علت آن را اعلام کنند.

آقامیری با بیان اینکه پیش بینی شده که تا پایان سال ۵۰۰ تا یک هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شود، عنوان کرد: می توان با نصب بنر در سطح شهر، به مردم اطلاع رسانی کرد که این تعداد اتوبوس چه زمانی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به حادثه سیل امامزاده داوود، گفت: پس از دهه اول محرم با محوریت آسیب شناسی سیل امامزاده داود(ع) جلسات تخصصی برگزار خواهد شد، ابهامات و سوالات در این جلسه بررسی و نتایج آن در شورا گزارش می شود.

تفاوت دولت مردمی و دولت خوش نشین

مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران نیز با تأیید تذکر پرویز سروری، گفت: پس از سیل امامزاده داود(ع) شاهد ناراحتی رسانه های اصلاح طلب از اقدامات جهادی شهرداری تهران بودیم که برای ما قابل درک است.

وی با بیان اینکه تفاوت دولت خوش نشین با دولت با مردم نشین کاملا مشخص است، افزود: یادمان نرفته که آقای روحانی چگونه در این موارد حضور پیدا می کردند.

اقراریان در ادامه تذکر خود از  تلاش های سازمان زیباسازی شهر تهران تشکر کرد و گفت: برخی طلاب سخنانی را در خصوص محتوای بنرهای نصب شده در سطح شهر مطرح کردند.

وی افزود: باید بیش از این از سخنان امام خمینی(ره) و بزرگان در بنرهای سطح شهر استفاده شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تذکر خود با بیان اینکه درباره شیخ فضل اله نوری کم کاری شده، عنوان کرد که یک سال است که می گوییم در خصوص منزل شیخ فضل اله که در جوار ساختمان شوراست اقداماتی انجام شود.

عضو شورای تهران از شهرداری تهران خواست در خصوص منزل شیخ فضل الله نوری اقدام لازم را انجام دهد.

وی همچنین تذکری نسبت به کثیف بودن عایق های صوتی قرار گرفته در کنار بزرگراه شهید صدر ارایه کرد و خواستار اقدام عاجل و نظافت اتوبان صدر و سایر بزرگراه ها شد.

دستور مجلس برای پرداخت حقوق کارکنان رسمی شهرداری 

ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ارسال نامه از سوی شورا به مجلس در خصوص حقوق کارکنان شهرداری تهران، گفت: از مجلس خواستیم در خصوص اظهار نظر سازمان امور استخدامی کشور رسیدگی لازم را انجام دهد و مجلس در تاریخ دهم مردادماه خطاب به رئیس شورا اعلام کرد که صدور هرگونه مجوزی برای افزایش حقوق و مزایا و تحت هر عنوان توسط مراجع مربوطه به پیشنهاد شورای حقوق و دستمزد و هیات وزیران انجام خواهد شد.

وی ادامه‌داد: بر این اساس شهرداری تهران مجاز است از ظرفیت قانونی این بند بهره مند شود و با تصویب هیات وزیران، حقوق و مزایا را با تایید شورای قانون کار پرداخت کند.
 

ادامه دارد...

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha