به گزارش ایرنا، سیدرضا مرتضوی روز سهشنبه در دومین جلسه راهبری بررسی وضعیت تصادفات استان اصفهان افزود: ادارهکل راهداری و شهرداری موظف به شناسایی و احصای نقاط حادثه خیز در استان و کلانشهر اصفهان و اعلام این گزارش به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هستند.
وی با بیان اینکه تعداد کشتههای تصادفات در استان اصفهان نگران کننده است، گفت: حدود ۵۱ درصد جانباختگان این حوادث مربوط به شهر اصفهان است که باید با جدیت بیشتر شناسایی علت و عوامل بروز این حوادث در دستور کار بخشهای مربوطه قرار بگیرد.
استاندار اصفهان افزود: از سویی با توجه به اینکه آمار حوادث ترافیکی و جانباختگان در اصفهان، نجف آباد و کاشان بالاست فرمانداران این شهرستانها باید نسبت به تشکیل کارگروه ویژه برای این موضوع اقدام کنند و با اتخاذ مصوبات موثر ، موجب کاهش این آمار در مناطق مربوطه شوند.
وی همچنین بر تقویت و توسعه دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی در شهر اصفهان، نجف آباد، کاشان و خمینی شهر تاکید کرد و گفت: این تجهیزات کمک بسیار موثری بر مدیریت ترافیک و کاهش تصادفات دارد.
مرتضوی همچنین سازمان مدیریت و برنامهریزی استان را موظف کرد که از طریق پیگیری تمامی ظرفیتهای استانی و ملی و همچنین در بخش معادن به تامین اعتبارات برای حوزه راهها و زیرساختهای استان اقدام کند و گزارش آن را در جلسه بعدی شورا ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین لازم است تا درخصوص افزایش عمر ناوگان حمل و نقل و آسیبهایی که از این حیث در استان وجود دارد با نگاه کارشناسی به بررسی موضوع پرداخته شود.
استاندار اصفهان همچنین با توجه به بروز حوادث متعدد در اتوبان کاشان – اصفهان به دلیل خارج شدن خودروها از یک باند به باند مقابل، بر نصب نیوجرسی در این مسیر تاکید کرد و افزود: این موضوع باید در اولویت ترافیکی قرار بگیرد.
وی درباره محدودسازی دسترسی ها در آزادراه ها هم گفت: باید این موضوع در شورای ترافیک مورد بررسی قرار بگیرد و دسترسیهای بدون مجوز باید بسته شود و مجوزدارها هم تجمیع شوند.
مرتضوی همچنین بر برگزاری جلسات منظم، مستمر و متناوب شورای ترافیک در استان اصفهان تاکید کرد و گفت: این جلسات باید با تاکید بر روند کاهش تصادفات و رفع عوامل بروز آنها با جدیت و حضور دستگاه های مسوول بصورت فصلی برگزار شود.
فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: سال گذشته استان وضعیت بسیار خوبی در حوزه کاهش تصادفات درون شهری داشت و رتبه دوم کاهش تلفات جانی تصادفات را در کشور کسب کرد که این نشانه عزم جدی دستگاه های متولی است
وی ادامه داد: ولی در سال گذشته در حوزه تلفات تصادفات برون شهری با افزایش پنج درصدی نسبت به سال ماقبل آن مواجه شدیم که باز هم نسبت به میانگین کشوری با افزایش ۱۲ درصدی بود وضعیت استان به نسبت بهتر بود.
سردار میرحیدری افزود: در چهار ماهه امسال نیز آمار تلفات جادهای در حوزه برونشهری استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته است.
وی یکی از علتهای بروز تصادفات را دستفروشان کنار جاده ای عنوان کرد و گفت: باید ابتدا به آنها اطلاع رسانی و سپس به استقرار آنها در مکانهای مشخص پرداخته شود.
فرمانده انتظامی استان اصفهان افزود: وضعیت حوادث ترافیکی در شهرستانهای کاشان، گلپایگان و نایین هم در حوزه برون شهری و هم درون شهری نامناسب است و نیاز است تا فرمانداران این مناطق ورود جدی تری به این موضوع داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه پلیس در اعمال قانون و صدور برگه تخلفات در چهار ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش عملکرد داشته است گفت: بخش دیگر این موضوع به تلاش سایر دستگاه ها برای فرهنگ سازی درخصوص کاهش تصادفات برمی گردد.
سردار میرحیدری همچنین با اشاره به اینکه ناوگان عمومی استان نیز وضعیت خوبی ندارد گفت: لازم است تا در تمامی حوزه ها از جمله راه ها، خودروها و تجهیزات مورد نیاز برای مباحث ترافیکی به این استان بیشتر توجه شود و این نگرش که اصفهان استانی برخوردار و دارای شرایط مطلوب است تغییر کند.
در این جلسه مدیران دستگاههای متولی امر ترافیک به بیان چالشها و اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات این حوزه پرداختند و در ادامه طرح مطالعات جامع ایمنی توسط یک تیم از پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان ارائه شد.
نظر شما