«حسن اثنا عشری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۵۷۰ هزار قطعه طیور روستایی در این مرحله علیه بیماری نیوکاسل در ۱۲ ظهرستان و تمامی واحدهای روستایی استان مرکزی ایمن سازی می شوند.
وی ادامه داد: مرحله ششم واکسیناسیون طیور روستایی علیه بیماری نیوکاسل از امروز آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه می یابد و نیاز است برای جلوگیری از شیوع احتمالی این بیماری، روستاییان همکاری لازم را با این گروهها داشته باشند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۱۲ گروه متشکل از ۲۸ نفر از دامپزشکان و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان، وظیفه واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل را در این مدت برعهده دارند.
اثنا عشری گفت: طرح واکسیناسون طیور بومی استان مرکزی علیه بیماری نیوکاسل تاکنون در پنج مرحله برگزار شده و در هر مرحله ۷۰۰ هزار قطعه طیور روستایی استان علیه این بیماری ایمن سازی شدهاند.
وی ادامه داد: واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت به میزان کافی در استان مرکزی ذخیره سازی شده و مشکلی در زمینه تامین این واکسن برای واکسیناسیون طیور روستایی و بومی استان وجود ندارد.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: نیوکاسل از جمله بیماریهای مهم پرندگان است که در صورت ابتلای پرنده به آن، تلفات بالایی را در صنعت مرغداری کشور و استان به همراه دارد.
اثنا عشری ضمن تاکید بر رعایت موارد بهداشتی خاطرنشان کرد: واکسن مناسب از جمله موثرترین راههای پیشگیری از شیوع بیماری نیوکاسل در بین جمعیت طیور استان است.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
نظر شما