به گزارش ایرنا، یورو اسپورت در گزارشی نوشت بر اساس اعلام موسسه آفکام، پژوهشگران موسسه آلن تورینگ با استفاده از هوش مصنوعی توئیتهای ارسال شده در پنج ماه اول فصل فوتبال ۲۰۲۱-۲۰۲۲ را تجزیه و تحلیل کردند.
تجزیه و تحلیل آنها نشان داده است که ۶۰ هزار پست توهین آمیز از ۲.۳ میلیون توئیت منتشر شده در نیمه اول فصل گذشته وجود داشته است.
این گزارش توئیت توهینآمیز را بهعنوان پیامی تعریف میکند که «تهدید، توهین، تحقیر، تمسخر یا تحقیر بازیکن» و همچنین شامل «توهین، کلیشههای منفی، استفاده بیش از حد از ناسزاها و شکلکهای عصبانی» است. نیمی از بدرفتاریها به ۱۲ بازیکن انجام شد که هشت نفر از آنها بازیکن منچستریونایتد بودند.
روزانه بیش از ۳۰۰ توئیت توهینآمیز برای فوتبالیستهای لیگ برتر ارسال میشود. کوین باخورست، مدیر پخش و محتوای آنلاین آفکام گفت: «این یافتهها جنبه تاریک بازی زیبا را روشن میکند. سوء استفاده آنلاین نه در ورزش، بلکه در جامعه گستردهتر است و مقابله با آن نیازمند تلاش گروهی است.»
اوج اولین توهینهای توئیتری به رونالدو در ۲۷ آگوست ۲۰۲۱ بود که او دوباره به منچستریونایتد پیوست و ۳۹۶۱ پیام توهین آمیز دریافت کرد. اوج دوم زمانی بود که هری مگوایر پس از شکست ۲ بر صفر منچستریونایتد مقابل سیتی در ۷ نوامبر در توئیتر عذرخواهی کرد و ۲۹۰۳ توئیت توهین آمیز ارسال شد.
طبق آماری که بین ۱۳ آگوست ۲۰۲۱ تا ۲۴ ژانویه ۲۰۲۲ توسط آفکام، موسسه آلن تورینگ گردآوری شده است، توئیتهای توهین آمیز درباره بازیکنان به شرح زیر است:
کریستیانو رونالدو: ۱۲۵۲۰
هری مگوایر : ۸۹۵۴
مارکوس راشفورد : ۲۵۵۷
برونو فرناندز : ۲۴۶۴
هری کین : ۲۱۲۷
فرد : ۱۹۲۴
جسی لینگارد : ۱۶۰۵
جک گریلیش: ۱۵۳۸
پل پوگبا : ۱۴۴۶
داوید دخیا :۱۳۹۴
سایر بازیکنان نیز حجم زیادی از توئیتهای توهین آمیز را دریافت کردند. سیاران کلارک، مدافع نیوکاسل در ماه نوامبر مقابل نوریچ از بازی اخراج شد و ۷۸ درصد از توئیتهای آن روز به او توهین آمیز بود. جیمز مک آرتور بازیکن کریستال پالاس نیز پس از دریافت کارت زرد به خاطر بازی در مقابل آرسنال در ماه اکتبر به بوکایو ساکا، مورد آزار فراوان قرار گرفت.
نظر شما