به گزارش روز پنجشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر علی یزدانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک فروند بالگرد امداد هوایی نیز برای این ۲ روز به حالت آماده باش در می آید.
وی ادامه داد: علاوه بر این موارد در این ایام پایگاههای شهیدان سلیمانی و حسینی در داخل حرم مطهر امام رضا(ع) و ۶ پایگاه دیگر اطراف بارگاه منور رضوی فعال خواهند بود همچنین تمامی پایگاههای شهری و جادهای اورژانس ۱۱۵ مشهد در این روزهای خاص در حالت آماده باش هستند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر آن کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی (EOC ) در مرکز اتاق بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کارشناس مرکز پایش مراقبتهای درمانی (MCMC) این دانشگاه و کارشناس مرکز فوریتهای پزشکی در مرکز کنترل ترافیک به طور ۲۴ ساعته حضور خواهند داشت تا ضمن پایشهای مستمر مسیرهای مختلف، مناسبترین اقدام ممکن در خصوص انتقال سریع بیماران و مصدومان احتمالی به بیمارستان صورت پذیرد.
یزدانی افزود: همچنین تمامی نیروهای ستادی و عملیاتی اورژانس ۱۱۵ مشهد در این ۲ روز در حالت آماده باش هستند تا در صورت نیاز خدمترسانی لازم صورت گیرد.
وی تاکید کرد: از مردم میخواهیم که ضمن پرهیز از تماسهای غیرضروری با اورژانس ۱۱۵، شرایط و فرصت خدمترسانی به بیماران بدحال مشمول فوریتهای پزشکی را فراهم آورند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از افراد مشکوک به کرونا هم میخواهیم که نخستین اقدامشان تماس با سامانه ۱۹۱ و اقدام بعدیشان مراجعه به مراکز منتخب کرونا باشد و از تماس مستقیم با تلفن ۱۱۵ خودداری کنند و به طور قطع اگر نیازی به حضور نیروهای اورژانس باشد اقدام لازم بلافاصله صورت میپذیرد.
یزدانی افزود: توصیه بسیار مهم دیگر در این روزها که حجم بالای ماموریتهای کرونایی اورژانس ۱۱۵ مشهد زیاد است رعایت کامل تمامی دستورالعملهای بهداشتی در محلهای برگزاری مراسم سوگواری امام حسین(ع) است.
وی ادامه داد: بنابراین از مردم میخواهیم که در زمان حضور در مراسم حتماً استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی را مورد توجه قرار دهند تا دچار مشکل نشوند و علاوه بر آن تاکید ویژه هم بر توزیع بستهبندی نذریها و عدم پهن کردن سفره در شرایط بحرانی کنونی است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۴۱۸ هزار و ۶۱۵ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۷۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۲ هزار و ۲۰۹ تن رسیده است.
همچنین تاکنون هفت میلیون و ۸۷ هزار و ۲۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
هزار و ۳۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۳۴۵ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۴۶۱ دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۲۹۷ هزار و ۳۶۶ دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا در کشور تزریق شده است و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ دُز رسیده است.
هم اکنون ۱۲۰ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
نظر شما