به گزارش ایرنا مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی روز پنجشنبه در جریان سفر استاندار خراسان جنوبی به بشرویه و بازدید از نقاط حادثهخیر این شهرستان، گفت: این معبر با هدف کاهش آمار تصادفات در یک نقطه حادثه خیز شهر و برای تسهیل راههای دسترسی شهروندان ایجاد میشود.
اسدالله جلالزاده افزود: معبر جدید شهر ارسک به طول ۸۵۰ مترمربع حدفاصل میدان جهاد تا میدان شهدا به دلیل عرض کم خیابان و تصادفات جرحی و فوتی فراوان، نیازمند بازگشایی بود.
وی بیان کرد: در ابتدای این معبر جدید، یک پل بر روی رودخانه کال آخوند با عرض ۳۰ متر، ارتفاع هشت متر و طول ۲۵ متر احداث خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس پیش بینیهای صورت گرفته، اجرای کامل این پروژه بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
در ادامه استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از نقطه حادثه خیز روستای کرند بازدید کرد.
جلالزاده گفت: ورودی روستای کرند که از روستاهای هدف گردشگری و مذهبی بوده و سالانه میزبان گردشگران و زائران فراوانی است، با وجود چهار پیچ بزرگ، به یک محل حادثه خیز و پرتصادف تبدیل شده است.
وی ادامه داد: اصلاح این پیچها، آسفالت، زیرسازی و تأمین روشنایی این محور ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
بازدید از نقطه حادثه خیز محور ارسک - حجت آباد در شهرستان بشرویه نیز از دیگر برنامههای امروز استاندار خراسان جنوبی در این شهرستان بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی اظهار داشت: محدوده راه بشرویه به سمت شهر ارسک در فاصله ۲ کیلومتری شهر ارسک دارای دو نقطه حادثه خیز است.
وی افزود: این ۲ نقطه که همه ساله شاهد تصادفات جرحی و فوتی فراوانی است در محل سه راهی حجت آباد - ارسک - رقه و نیز دو راهی ارسک - کمربندی شهر واقع شده است.
جلالزاده تصریح کرد: رفع نقطه حادثه خیز دو راهی ارسک - کمربندی شهر دارای مصوبه شورای ترافیک در سال ۱۳۹۴ است، ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار کافی تاکنون معطل مانده است.
وی عنوان کرد: تأمین روشنایی، جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت محورها از جمله اقداماتی است که باید برای رفع این نقاط حادثه خیز انجام شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت: پیشبینی میشود اجرای این پروژه ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشته باشد.
استاندار خراسان جنوبی روز پنجشنبه در سفر به شهرستان بشرویه از حوزههای علمیه تاریخی و جدید بشرویه، پروژههای استخر شنا و زمین چمن مصنوعی ورزشگاه آزادی، سالن نیمهتمام مدیریت بحران، سالن آمفی تئاتر و بیمارستان بشرویه نیز بازدید میکند.
گفتوگوی بیواسطه با مردم، دیدار با خانواده بزرگوار یک شهید و شرکت در مراسم عزاداری و علمگردانی از دیگر برنامههای سفر استاندار خراسان جنتوبی به شهرستان بشرویه در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی، جمعی از مدیران کل ستادی و استانی، ائمه جمعه، فرماندار و شماری از مسئولان شهرستان بشرویه، استاندار را در این برنامهها همراهی میکنند.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان بشرویه در ۳۰۰ کیلومتری شمال بیرجند است.
نظر شما