به گزارش ایرنا؛ موستا مُلا «قادر قادری» عصر پنجشنبه در نشست تجلیل از فعالان رسانه ای شهرستان پاوه افزود: رسانهها نباید به بهانه افزایش اعضا و دیده شدن، هر مطلبی را منتشر کنند بلکه باید مسیر اعتدال را در پیش بگیرند تا ماندگار شوند.
وی تصریح کرد: رسانه ها امروز نقش تعیین کنندهای دارند و در بسیاری از امورات حرف اول را میزنند و در هدایت جامعه تأثیر گذارند.
امام جمعه پاوه ادامه داد: رسانهها امروز به سه گروه تقسیم میشوند که یا در خدمت زر و زور و تزویر هستند یا به دنبال شایعه و انحرافات هستند و یا در خدمت ملت، وطن و مردم هستند.
ماموستا قادری اضافه کرد: در چند مدت اخیر رسانههای خارجی در حوزه حجاب و امر به معروف و نهی از منکر جو رسانهای سنگینی راه انداختهاند.
وی با بیان اینکه دشمن به دنبال ترویج ضد ارزشها و انحراف جوانان هستند که باید رسانه ها هوشیار باشند اظهار داشت: استفاده رایگان از فضای مجازی و نرم افزارهای خارجی در آینده تبعات سنگینی دارد که در ۵۰سال آینده ماهیت و اثرات آن روشن می شود.
وی بیان کرد: انتظار جامعه از رسانهها این است که هر آنچه واقعی است و روی داده رسانهای شود.
امام جمعه پاوه با بیان اینکه رسانه مسلمانان منبر مساجد است و قدیمی ترین وسیله انتقال اخبار منبر بوده است اضافه کرد: این رسانه اسلامی ۱۴۴۴ سال قدمت و سابقه دارد و از دیگر رسانهها مانند رادیو و روزنامه قدیمیتر است.
ماموستا قادری گفت: رسانه ۲ وجه مثبت و منفی دارد که با رصد فضای مجازی یا در حال دفاع از دین و بازتاب عمران و آبادانی هستند و یا از سوی دیگر شاهد ترویج اهانت و بی بند و باری در رسانه ها هستیم که در واقع انسان بصیری میخواهد که راه درست را تشخیص دهند.
وی ادامه داد: مسجد جامع پاوه یک رسانه قدرتمند است و به جرات می توان گفت: بزرگترین رسانه در مناطق کردنشین و غرب کشور است چرا که با بررسی های صورت گرفته هر هفته حدود ۱۲۰ هزار نفر مطالب نماز جمعه پاوه را در منطقه و سراسر کشور رصد میکنند.
امام جمعه پاوه اظهار داشت: همکاری رسانهها در شهرستان برای انتشار اخبار و رویدادهای شهرستان ستودنی است.
خبرنگاران سربازان عرصه جهاد تبیین هستند
فرماندار شهرستان پاوه نیز در این نشست گفت: خبرنگاران سربازان عرصه جهاد تبیین هستند و باید آنچه که تاکید مقام معظم رهبری است برای مردم روشنگری کنند.
«اردشیر رستمی» افزود: روشنگری خبرنگاران مبتنی بر واقعیت و با هدف تخریب و تمجید نباشد و نباید فضای رسانه ای را از دست بدهیم چرا که نا امیدی بر جامعه حاکم می شود.
وی ادامه داد: تقوا و انصاف رسانه ای اجر و پاداش دارد و نقدها باید منصفانه و بدون حب و بغض باشد.
مدیر دفتر امام جمعه پاوه نیز گفت: رسانه های مطرح و برجسته ای در شهرستان فعالیت دارند و این موجب شده پاوه از لحاظ رسانه در کشور سرآمد باشد.
«مصلح قادری» افزود: پاوه از اوایل انقلاب تاکنون مورد توجه رسانه ها بوده و با همدلی و همراهی باید این جایگاه بیشتر تقویت شود.
وی اضافه کرد: هم اندیشی و هم فکری با رسانه ها می تواند به پیشبرد هر چه بهتر امور کمک کند.
در پایان این نشست از خبرنگاران و فعالان رسانه ای این شهرستان قدردانی شد.
شهرستان مرزی پاوه با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما