محمد صدیق ارم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این مقدار میگوی پرورشی برداشت شده از گونه وانامی است.
وی ادامه داد: استان هرمزگان جایگاه نخست صید آبزیان را در بین استان های کشور داراست و بخش قابل توجهی از صید میگوی این استان در محدوده آب های جزیره قشم صورت می گیرد.
رییس اداره دامپزشکی قشم توضیح داد: میگوی برداشت شده پس از فرآوری تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی، با انجام آزمایش های لازم، بر اساس ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و دریافت مجوزهای بهداشتی قرنطینه ای به کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر نقاط کشور صادر می شوند.
به گزارش ایرنا، میگو از جانوران آبزی است که جزو شاخه بندپایان و رده سخت پوستان است.
در قشم میگوهای تولیدی از نوع میگوی پاسفید غربی (وانامی) است که کاهش هزینه های غذایی، رشد سریع و بازماندگی بالا و مقاوم بودن به بیماری ها از مهم ترین ویژگی های این گونه است.
نظر شما