افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌های خراسان رضوی تخلف است

مشهد-ایرنا- مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌های این استان تخلف محسوب می‌شود بنابراین استفاده از سبوس در واحدهای نانوایی ممنوع است.

ناصر شعربافیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها در چانه نان بربری به دلیل راحت تر شدن چانه‌گیری استفاده از سبوس در زیر چانه مجاز است اما در آماده‌سازی خمیر نان بربری هم افزودن هرگونه سبوس کاملاً غیر مجاز است.

وی ادامه داد: این در حالی است که استفاده از سبوس در زیر چانه نان بربری هم صرفاً با "سبوس مخصوص نانوایی" مجاز است.

این مسوول در جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: در راستای نظارت و بازرسی از  نانوایی ها، واحدهای متخلف در زمینه استفاده از سبوس شناسایی شده و برای آنها پرونده تشکیل می شود.

شعربافیان ادامه داد: در همین راستا سه کارخانه تولید سبوس در استان خراسان رضوی که اقدام به توزیع سبوس غیر بهداشتی برای نانوایی ها می کردند، شناسایی و با آنها برخورد قانونی شد.

وی با بیان اینکه طبق توصیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به هیچ وجه نباید در تولید خمیر نان به آرد سبوس اضافه شود،افزود: بر این اساس در کارخانجات تولید آرد باید سبوس‌گیری کمتری از گندم انجام شود تا آرد مورد استفاده برای تولید خمیر در داخل خود دارای سبوس گندم باشد.

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ آماده دریافت شکایات مردمی در این زمینه است. 

 پنج هزار و ۶۵۰ واحد نانوایی دارای مجوز در استان خراسان رضوی سهمیه آرد یارانه‌ای دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha