الله کرم عزیزی روز سه شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد بیش از ۱۸۰ نفر از فضای کتابخانه برای مطالعه استفاده و بقیه نیز به صورت امانت کتاب دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: اکنون بیش از ۲۱ هزار جلد کتاب در حوزه های مختلف داستانی، علمی، مذهبی، ورزشی، اجتماعی، افتصادی، تاریخی، پزشکی ، روانشناسی، ادبی و امثال آن در کتابخانه های زندان رجایی شهر موجوداست .
عزیزی خاطرنشان کرد: به منظور بهینه سازی اوقات فراغت و ارتقای میزان آگاهی و بینش مددجویان پیرامون کاهش رفتارهای پرخطر، واحد فرهنگی زندان رجایی شهر شرایط بهره مندی علاقه مندان به مطالعه را در کتابخانه های زندان فراهم کرده است.
مدیر زندان رجایی شهر گفت: ایجاد زمینه مناسب برای ارتقای معلومات مددجویان در زمینه های مختلف تاثیر بسزایی در کاهش آسیب آنان دارد.
وی بیان داشت: علاوه بر کتابخانه مرکزی، تمام اندرزگاه ها مجهز به کتابخانه با عناوین و مضامین مختلف برای سهولت دسترسی مددجویان علاقه مند به مطالعه کتاب شده است.
عزیزی یادآورشد : چنانچه کتاب های مورد نظر در کتابخانه های اندرزگاهها موجود نباشد رابطین فرهنگی اندرزگاهها با مراجعه به کتابخانه مرکزی نسبت به دریافت کتاب مورد نظر اقدام می کنند.
اکنون ۸۰۰ نفر از مددجویان زندان رجایی شهر عضو ثابت کتابخانه های این ندامتگاه هستند.
نظر شما