۱۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۴
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 84849072
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بارش ۸۳ میلی‌متر باران در کلاله/ هوای گلستان از امروز گرم می‌شود

گنبدکاووس- ایرنا- مدیرکل هواشناسی گلستان با اعلام فعالیت مستمر سامانه بارشی در استان گفت: فعالیت ۲ روزه این سامانه باعث آبگرفتگی برخی معابر و افزایش آب ورودی رودخانه‌ها شد و بیشترین باران به میزان ۸۳ میلی‌متر در منطقه صوفی‌شیخ کلاله و ۷۹.۳ میلی‌متر در لوه گالیکش بارید.

نوربخش داداشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: همچنین در اثر فعالیت این سامانه، ۵۲.۵ میلی‌متر باران در کلاله بارید و رکورد بارندگی‌های ۲۴ ساعته تابستان این شهرستان شکست.

وی افزود: بارندگی‌ ۲ روز اخیر مناطق شمال و شرق گلستان باعث آبگرفتگی برخی معابر و افزایش آب ورودی رودخانه‌ها شد اما به دلیل خشکسالی و یا خالی بودن سدها، بالا آمدن آب رودخانه‌ها فراتر از سطح آن نبود.

مدیر کل هواشناسی گلستان گفت: طبق پیش بینی، بارندگی‌ها به شکل پراکنده، ضعیف و رگباری تا ظهر امروز در مناطق شمال و شرق استان ادامه دارد و از بعد از ظهر با پایان بارندگی‌ها شاهد افزایش دما خواهیم بود.

داداشی بیان کرد: هم اینک در شمال گنبدکاووس بخش داشلی برون تداوم بارندگی‌ گزارش شده است.

اسماعیل ولی زاده رییس هواشناسی کلاله هم در گفت و گو با ایرنا ثبت ۸۳ میلی‌متر بارندگی در منطقه صوفی شیخ انصاری این شهرستان طی ۲ روز در مرداد ماه را کم سابقه دانست و گفت: بیشترین میزان بارندگی ۲۰ سال اخیر کلاله مربوط به سال ۹۶ به میزان ۱۵۳ میلی‌متر است.

همچنین فرهاد شیبک فرماندار کلاله به ایرنا گفت: بارندگی‌ ۲ روز اخیر این شهرستان به دلیل پراکندگی و مقطعی بودن به جز آبگرفتگی معابر برخی نقاط مشکل جدی برای مردم ایجاد نکرد.

به گزارش ایرنا ، نزدیک ۲ هفته از وقوع سیل در حدود ۲۰ استان کشور می گذرد؛ سیلی که دهها کشته یا مجروح و هزاران میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت؛ در چنین روز هایی و به سبب بروز سیلاب های تابستانی مردم هوشیارتر از گذشته شده و مدیران به ویژه دستگاه های دخیل در حوزه مدیریت بحران در اجرای وظایف سازمانی خود کوشاتر و اهتمام بیشتری دارند.

مرور تاریخ بیانگر وقایع تلخی در خصوص رخدادهای جوی تابستانه در گلستان است به غیر سیل اسفند ۹۸ سایر بلایای ناشی از بارش های رگباری در این استان شمالی در تابستان اتفاق افتاد و علاوه بر خسارت های سنگین مالی به اهالی منطقه و تخریب زیر ساخت های استان موجب مرگ دهها تن ازدیار هیرکان شد که شاخص ترین این وقایع در سال های ۸۰،۷۰ و ۸۱ اتفاق افتاد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha