به گزارش خبرنگار ایرنا، سید جعفر احمدی روز چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری گناباد افزود: ۱۴۴ پرونده برای استفاده از ۸۹۷ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی تبصره ۱۸ به کارگروه مربوطه استانی ارسال شده که از این میزان ۶۴ پرونده به میزان ۳۰۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال مصوب شد.
وی ادامه داد: در نهایت تاکنون ۴۱ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال در قالب ۱۸ پرونده در بخشهای جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم پزشکی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفه ای به افراد متقاضی پرداخت شده است.
احمدی بیان کرد: سهمیه کلی اعتبارات تبصره ۱۶ گناباد هم در سالجاری ۶۳۳ میلیارد ریال بود که از این میزان ۳۴۷ میلیارد ریال در قالب ۳۵۳ پرونده به بانکهای عامل معرفی شدند و در نهایت ۵۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در قالب ۵۹ پرونده به متقاضیان پرداخت شد.
فرماندار گناباد نیز ضمن تاکید بر لزوم همکاری بیشتر و روان سازی پرداخت تسهیلات توسط بانکهای عامل به متقاضیان گفت: رشد و توسعه اقتصادی، صنعتی و کشاورزی این شهرستان در سایه همکاری بانکها و موسسه های اقتصادی در پرداخت تسهیلات به طور کامل محقق می شود.
رضا نصیری اظهار داشت: بانکها و موسسه های اقتصادی در راستای قوانین و ضوابط سیستم خود تا جایی که امکان دارد علاوه بر روان سازی خدمات و کاهش بروکراسی اداری در پرداخت تسهیلات به متقاضیان از جمله اقشار ضعیف و متوسط جامعه در رونق اشتغالزایی شهرستان گناباد سهیم باشند.
وی با اشاره به تلاشهای مسوولان مربوطه و از جمله نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی برای اختصاص اعتبارات و تسهیلات اشتغالزایی از بخشهای مختلف و از جمله بنیاد برکت و علوی، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و صندوق کارآفرینی و امید گفت: باید با هم افزایی و همکاری بیشتر بانکها با آسان و روان سازی خدمات، متقاضیان دارای شرایط از تسهیلات فوق برخوردار شوند.
فرماندار گناباد گفت: در شرایطی کنونی بانکها باید با روان سازی خدمات سعی کنند که گرهی از کار اشتغال باز کنند و در توسعه اشتغالزایی شهرستان سهیم باشند، در این راستا مسوولان مربوطه در سنوات آینده باید هر سال یک کار مهم اقتصادی و اشتغالزایی را به عنوان الگو معرفی و در کنار سایر بخشها مورد حمایت قرار دهند.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی نیز با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما