وحید دهقان از مدیران شرکت دانش بنیان ایده ورزان سیستم در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا با بیان اینکه این شرکت فعالیت خود را در سال ۱۳۸۵ و با هدف اجرای رویکردی نوین در بازار فناوری اطلاعات کشور شروع کرده است افزود:طراحی و پیاده سازی نرمافزار و سیستمهای اتوماسیون، طراحی سایت و پرتال، مشاوره، خدمات هاستینگ و خدمات OMR (تحقیقات بازار آنلاین) تنها بخشی از خدماتی است که این شرکت به مشتریان خود ارائه میدهد.
وی اظهارکرد:شرکت ایده ورزان سیستم فعالیت خود را با استقرار سامانههای پروژهمحور، طراحی و پیادهسازی انواع سیستمهای اطلاعاتی آغاز و با گذشت زمان کوتاهی با وارد کردن طراحی و پیادهسازی سیستمهای یکپارچهسازی اطلاعات بر پایه OLAP، هوش تجاری (BI) و داشبوردهای مدیریتی و همچنین بهینهسازی و استانداردسازی پایگاه دادههای کلان، تصمیم به گسترش حوزه کاری خود گرفت.
دهقان با اشاره به طراحی یک نرم افزار در حوزه مدیریت پروژه تحت عنوان نرم افزار مدیریت پروژه IPMP (IVS Project Management Package) از سوی این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: برای طراحی این نرم افزار و به روز رسانی و توسعه آن ۱۰ سال زمان صرف شده و چهار سال پیش با ارزیابی های انجام شده دانش بنیان شد و در این بازه ۱۰ ساله سازمان های متعددی این نرم افزار را خریداری کرده اند.
به گفته وی تاکنون برخی وزارتخانه ها و سازمان ها از جمله وزارت ورزش، وزارت اقتصاد، سازمان تامین اجتماعی، معاونت تحقیق و توسعه مپنا، شرکت مخابرات ایران، شرکت آب و فاضلاب تهران و کرمانشاه و شرکت بیمه دی این نرم افزار را سفارش داده و خریداری کرده اند.
این فعال حوزه دانش بنیان در خصوص ویژگی نرم افزار مدیریت پروژه گفت: این نرم افزار به مدیران پروژه جهت احاطه بر ابعاد مختلف پروژههای خود در مدیریت بهینه پروژه ها کمک شایانی خواهد کرد، به طوری که مدیران را قادر می سازد که اطلاعات صحیح و به هنگام از پروژه ها داشته باشند و بر اساس آن تصمیم گیری های مناسبی را برای پیشبرد اهداف خود در انجام پروژه ها اتخاذ کنند. ضمن اینکه در طراحی این نرم افزار از تجربیات افرادی استفاده شده که سوابق طولانی در پروژههای مختلف از جمله پروژههای EPC نفت و گاز، خط لوله و عمرانی داشتهاند.
وی در توضیح بیشتری در خصوص این نرم افزار با بیان اینکه، بسیاری از سازمان ها و شرکت های دولتی یا خصوصی در مناطق مختلف کشور دارای پروژه های مختلفی هستند افزود: از طریق این نرم افزار این امکان فراهم می شود کلیه اطلاعات اقدامات و کارهایی که در رابطه با پروژه ها انجام می شود به موقع ثبت شده و به سطوح مختلف مدیریتی گزارش دهی شود.
دهقان افزود:بعنوان مثال یک شرکت تحت نظارت وزارت ورزش که این نرم افزار را از ما تهیه کرده است به راحتی می تواند کلیه اطلاعات مربوط به اقدامات عمرانی، میزان پیشرفت و احیانا مشکلات و نیازمندی های مربوط به ساخت یا تعمیر اماکن ورزشی در هر نقطه ای از کشور را از طریق این نرم افزار به صورت آنلاین ارزیابی کند.
به گفته وی، این اطلاعات به موقع در اختیار افراد تصمیم گیر قرار گیرد و به دلیل اینکه نرم افزار آنلاین است اطلاعات به لحظه ارسال می شود و مدیران می توانند تصمیمات صحیح را برای رفع مشکلات مربوط به پروژه اتخاذ کنند. ضمن اینکه این نرم افزار فارغ از این همچنین کمک می کند با فرآیندهای تاییدیه ای که در نرم افزار اتفاق می افتد اطلاعات به صورت دقیق و صحیح به مدیریت منتقل شود چراکه بسیار اوقات اطلاعات بصورت نادرست می آید و به طور طبیعی تصمیمات اتخاذ شده نیز درست نیست.
وی افزود: حالا فرض کنید که این اطلاعات بدون یک سیستم متمرکز بخواهد جمع آوری وگزارش دهی شود قائدتا یک بازده زمانی طول خواهد کشید تا اینکه این اطلاعات از مناطق مختلف جمع آوری و بعد به مرکز ارسال و درآنجا پردازش شود و در گزارشی به افراد تصمیم گیر اطلاعات داده شود که این بازه در خوش بینانه ترین حالت حدود حداقل دو هفته طول می کشد و این فارغ از اینکه زمان دوهفته برای یک گزارش صرف شده است ممکن است تصمیماتی که گرفته می شود مناسب وضعیت فعلی آن اتفاق در پروژه نباشد.
این فعال حوزه دانش بنیان کشورمان با اشاره به اینکه، در حال حاضر ۳۰ متخصص حوزه برنامه نویسی در این شرکت فناور مشغول به کار هستند، همچنین در خصوص قیمت این نرم افزار نیز تصریح کرد: این نرم افزار حداقل ۲۵۰ میلیون تومان و با توجه به قابلیت ها و ماژول هایی که روی آن نصب می شود قیمت آن متغیر خواهد بود.
نظر شما