به گزارش ایرنا، سید محسن حسینی شامگاه چهارشنبه در سومین جلسه حفاظت از منابع آبی گلستان اظهار داشت : در حال حاضر واحدهای شالیکوبی گلستان توان پذیرش حدود نیم میلیون تن شلتوک برنج را دارند که اگر با یک سوم ظرفیت هم فعالیت کنند بازهم توان پاسخگویی به نیاز مزارع شالی گلستان را دارند.
وی ادامه داد: در گلستان فقط ۱۵ هزار هکتار اراضی واقع در نسق، دارای قرارداد و بخشی از اراضی بندرگز مجاز به کشت شالی هستند وسایر شالیزارهای گلستان به صورت غیر قانونی زیر کشت برنج رفته اند.
حسینی همچنین با تاکید بر ممنوع بودن کشت چغندر قند بهاره در گلستان گفت: تعیین تکلیف کشت چغندر قندپاییزه منوط به بررسی و تحقیقات محققان کشاورزی در رابطه با میزان أببری این محصول است تا کشت این محصول برای فصل زراعی آینده مشخص شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: مقرر شده است تا همه شهرداری های گلستان نسبت به جدا سازی آب مورد استفاده فضای سبز از آب شرب اقدام عاجل کنند و این موضوع با قید فوریت اجرایی شود.
سید محمدرضا سید النگی افزود: آبیاری فضای سبز، پارک ها، شستشوی معابر، جداول و باکس های زباله از جمله اقدامات پرآب طلب در مجموعه مدیریت شهری محسوب می شود که باتوجه به خشکسالی و کم آبی امسال باید سیاستی منطقی برای آن ترسیم کرد تا ضمن نگهداری از فضای سبز، استفاده از آب شرب در فعالیت های یاد شده را به حداقل ممکن رسانده و بهره مندی از آب های نامتعارف و جایگزین را برای آن پیش بینی کرد.
به گزارش ایرنا رییس سازمان فضای سبزشهرداری گرگان پیشتر به خبرنگار ایرنا گفت : سالانه ۸۰۰ هزار متر مکعب آب صرف شستشوی معابر خیابان ها، باکس های زباله و آبیاری فضای سبز شهری می شود که حدود ۹۶ درصد آن آب خام غیرشرب است اما حدود ۳۰ هزار متر مکعب معادل ۳۰ میلیون لیتر از آب شرب گرگان صرف آبیاری می شود.
استان ۲ میلیون نفری گلستان دارای ۳۴ نقطه شهری و افزون بر هزار روستاست که طی سالیان اخیر به سبب رخدادهای جوی و کاهش بارش ها با خشکسالی شدید مواجه است.
نظر شما