محمود باعقیده روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: گردشگران لهستانی امروز در سفر به خواف علاوه بر بازدید از جاذبه های تاریخی این شهرستان و اسکان در اقامتگاه بوم گردی با آداب و رسوم ، غذاهای محلی و پوشش مردم منطقه نیز آشنا شدند.
وی ادامه داد: بازدید از کارگاههای تولید و فروش صنایع دستی از جمله رودوزی های سنتی، حوله بافی و گلیم بافی، بازدید از کارگاه آهنگری و نهالستان های کاج شهر نشتیفان از دیگر برنامه های تدارک دیده برای این گردشگران بود .
وی گفت: شهرستان خواف به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگران استان هر ساله پذیرای تعداد زیادی از گردشگران خارجی به خصوص اروپایی ها می باشد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواف افزود: در صورت تولید محتوای فرهنگی، تاریخی و طبیعی این شهرستان به زبانهای مختلف، حضور جدی شرکت های مسافرتی و بوم گردی ها در نمایشگاههای گردشگری ،توسعه زیر ساخت های گردشگری در بخش راه و اقامت و آموزش راهنمایان گردشگری به زبان کشورهای هدف و تسلط آنها به جزییات علایق و شناخت مخاطبان می تواند شاهد حضور بیشتر گردشگران خارجی در خواف بود.
از مجموع ۴۵۰ اثر تاریخی شناسایی شده در خواف ۹۲ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و برای ۱۱ اثر هم تشکیل پرونده شده و مراحل ثبت آنها در دست اقدام است.
خواف مرکب از چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن و سلامی با ۱۱۰ هزار نفر جمعیت است.
شهرستان مرزی خواف در فاصله ۲۵۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد است و این شهرستان ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد.
نظر شما