به گزارش ایرنا،همزمان با ۲۲ مردادماه، روز ملی تشکلها و مشارکت اجتماعی، اسماعیل محبیپور به مناسبت روز ملی تشکلها و مشارکت اجتماعی پیامی صادر کرد.
در متن این پیام آمده است: سازمان های مردم نهاد به مثابه حلقه ارتباطی بین دولت ها و مردم در مسیر بر طرف کردن مسائل، مشکلات و آسیب های اجتماعی جامعه نقش بی بدیلی در راستای افزایش سرمایه و مشارکت اجتماعی و همچنین زمینه سازی برای پیشرفت و توسعه جامعه بر عهده دارند.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری فارس در ادامه این پیام افزوده است: با توجه به پیچیدگی، تنوع و حتی بعضا غیر قابل پیش بینی بودن ماهیت مشکلات و مسائل متنابه جامعه نقش تشکل های مردمی در کنار دولت ها و بخش خصوصی در حل و فصل مسائل و کاستن از دامنه آنها غیر قابل چشم پوشی است.از این رو تعمیق و گسترش فرهنگ مشارکت اجتماعی از طریق ایجاد تشکلها رمز و راز پیشرفت همه جانبه جامعه قلمداد می شود و هر نوع غفلت و کم توجهی به نقش آفرینی مردم و نهاد های بر آمده از اراده مردم خسارات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.
محبیپور اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران بر پایه مشارکت مردم بنا نهاده شد و شعارها و مبانی گفتمانی حضرت امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار آن بر خواسته از بطن جامعه بوده است. از همین رو تداوم و بقای نظام اسلامی همواره در گرو نقش آفرینی و حضور واقعی مردم در صحنههای گوناگون خواهد بود.
وی بیان کرد: بنابراین نامگذاری روزی در تقویم رسمی کشور به عنوان روز «تشکل ها و مشارکت های اجتماعی» حکایت از توجه ویژه نظام به نقش آفرینی این تشکل ها در پیش برد اهداف ترسیم شده است.
محبیپور گفت: همکاری و همیاری مدیران و رؤسای دستگاههای اجرایی استان برای تقویت و تداوم فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد از تأکیدات و سیاستهای دولت در همه ادوار و مخصوصا در دولت انقلابی و مردمی است؛ از این رو سازمانهای مردم نهاد میبایست از طریق فعالیتهای خود در راستای ارتقا اموری مانند تقویت پایه های معنوی، گسترش عملی فرایض دینی، نشاط اجتماعی، رشد فرهنگ عمومی، ترویج سلامت همگانی، ارائه خدمات عمومی، حفظ و حفاظت از محیط زیست و منایع طبیعی، کمک به رفع بحران های پیش بینی نشده مخصوصا در زلزله، سیل و حوادث آتش سوزی در یک کلام توسعه همه جانبه موجب ارتقا سرمایه اجتماعی شوند.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری فارس عنوان کرد: توجه ویژه مقام معظم رهبری بر لزوم گسترش حلقه های میانی و اهتمام دولت مردمی به نقش آفرینی مؤثر و لزوم تقویت نهادهای مردمی همواره از یک سو سبب افزایش انتظار عمومی از آنها شده و از سوی دیگر موجبات تشویق و ترغیب شهروندان به تأسیس سمنها و یا فعالیت در چارچوب سمن های موجود شده است. انتظار است مدیران و رؤسای دستگاههای اجرایی ضمن همکاری با سمنها، زمینه بهرهمندی از خدمات سازمانهای مردمی در امورات قابل واگذاری به مردم تسریع و تأکید کنند.
نظر شما