به گزارش ایرنا، دکتر حسین ابراهیمیپور روز یکشنبه در نشستی خبری افزود: میزان اعتبار لازم برای ساخت و تکمیل طرحهای عمرانی به طور متوسط ۱۰۰ میلیون ریال برای هر مترمربع است.
وی از توجه ویژه به حوزه آموزش و پژوهش به عنوان اولویتهای مهم این مجموعه درمانی یاد کرد و ادامه داد: بر این اساس از مهر امسال سه رشته پزشکی، کارشناسی فوریتهای پزشکی و نیز رشته یادگیری الکترونیک به مجموع رشته های موجود دانشگاه اضافه خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: همچنین حداقل چهار دانشکده دیگر به همراه سالنهای آموزشی و پژوهشی باید ساخته شود تا به لحاظ دسترسی استاندارد، به یک مجموعه کامل تبدیل شویم.
ابراهیمیپور افزود: البته یکی از مهمترین دغدغهها و فعالیتهای ۲ سال اخیر ما موضوع کنترل بیماری کرونا بود که با تلاش همکاران، موفق شدیم تعداد ۲۵۰ کرونایی بستری را در هفتمین اوجگیری کرونا به ۲۱ نفر تقلیل دهیم و این با کمک پرسنل درمان، تزریق واکسن و نیز رعایت شاخصها و دستورالعملهای بهداشتی محقق شد.
وی ادامه داد: تنها شاخصی که در آن هم اکنون با چالش مواجه هستیم تزریق دُز سوم واکسن کروناست که هنوز مردم این نوبت واکسن را جدی نگرفته اند و تقاضا داریم تا با مراجعه به مراکز واکسیناسیون دز سوم و یادآور خود را دریافت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: تا قبل از کرونا به اندازه ۵۰ تخت میتوانستیم اکسیژن را مدیریت کنیم که خوشبختانه با دستگاههای اکسیژن ساز تقریبا زیرساختها برای بدترین شرایط فراهم شده است.
ابراهیمی پور افزود: برای حفاظت از حوزه سلامت شهرستان با هماهنگی با دادستانی و سایر مسوولان انجام شده در ۶ هکتار اراضی اطراف بیمارستان هیچ کس حق ساخت و ساز ندارد و اراضی باید طبق قیمت کارشناسی به مجموعه بیمارستان واگذار شود.
وی اضافه کرد: در کنار بیمارستان امام حسین(ع)، ساختمان سه طبقه مرکز سرطان نیز در حال ساخت است که یک طبقه آن شیمی درمانی و یک طبقه دیگر برای اسکان همراهان بیماران شهرهای اطراف تهیه شده است.
تنها ۹ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دز یادآور واکسن کرونا را تزریق کردهاند
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه نیز با بیان این که از مجموع جمعیت ۳۶۳ هزار نفری تحت پوشش این دانشگاه، تنها ۹ درصد دز یادآور یا واکسن نوبت چهارم را دریافت کردهاند گفت: بدتر آن که هنوز ۴۱ درصد جمعیت تحت پوشش که معادل ۴۴ هزار و ۶۲۸ نفر هستند حتی دز نخست را نیز دریافت نکردهاند و ما از این موضوع نگران هستیم.
دکتر الهام بهرهمند افزود: اکنون در مجموعه سه شهرستان تحت پوشش این دانشگاه (تربتحیدریه، زاوه و مهولات) ۸۴.۵ درصد جمعیت واجد شرایط واکسن نوبت نخست، ۷۳ درصد نوبت دوم و ۳۴.۸ نوبت سوم را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: هم اکنون چهار مرکز منتخب کووید فعال هستند و تعداد موارد مثبت را به صورت سرپایی بررسی می کنند تا بدانند بیماری را چگونه بیماری مدیریت کنند و در یک هفته اخیر ۴۱ درصد افرادی که سرپایی مراجعه کردند، تست آنها مثبت شده و این بدان معناست که ویروس کرونا در گردش است و مردم باید دستورالعملهای بهداشتی و به خصوص ماسک زدن در فضای بسته را رعایت کنند.
مرکز ناباروری سطح ۲ مهرماه در تربتحیدریه به بهرهبرداری میرسد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه نیز در این نشست خبری گفت: با توجه به بالا رفتن نرخ ناباروری در جامعه و به ویژه در زوجهای جوان و در راستای سیاستهای افزایش جمعیت، مرکز خدمات سطح ۲ ناباروری در بیمارستان امام حسین(ع) مهرماه امسال به بهرهبرداری میرسد.
دکتر حسین عزیزی افزود: طرح دیگر در دست اقدام، "نفس" نام دارد که در راستای افزایش جمعیت اجرا میشود تا از سقط جنین ناخواسته ممانعت کند و بر این اساس به دنبال آن هستیم تا افرادی که به دلایلی نمیتوانند فرزند خود را نگه دارند با کمکهای نقدی و غیرنقدی افراد خیر، قادر شوند فرزند خود را حفظ کنند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما