شینا امانی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در ارزیابی عملکرد خود در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی، اظهار داشت: تجربه ارزشمندی به دست آورده و این نخستین میدان بینالمللی من بود. این میتواند یک درس بزرگ برای هر وزنهبرداری باشد. در صورت استفاده از این تجربیات میتوانم در آوردگاههای دیگر موفق ظاهر شوم. اکنون در ابتدای راه قرار دارم و هدفم کسب مدال است.
وی ادامه داد: دختران ایرانی در قونیه ثابت کردند که توانایی زیادی دارند و کسب مدال طلا حکایت از این تواناییها دارد. آنان به این باور رسیدن که حضور در تورنمنتهای بزرگ دیگر برای کسب تجربه نیست بلکه هدف موفقیت و رسیدن به سکو است.
ملیپوش کردستانی وزنهبرداری زنان این را هم گفت: تجربه اول همیشه سخت است اما باید از مربی سازنده خودم نهایت تشکر را داشته باشم. سعیده عبدالملکی در چند سال گذشته زحمات زیادی برای من کشیده و آمادگی جسمی و ذهنی من مدیون این مربی بومی استان کردستان است. او به من یاد داد که ذهنم را پرورش بدهم تا بتوانم بر سختیهای ورزش غلبه کنم. یکی از مولفههای مهم موفقیت آمادگی ذهنی است.
امانی با اشاره به سختیهای ورزش گفت: زمانی که برای نخستین حرکت به روی تخته رفتم استرس زیادی اشتم و این استرس بر عملکردم تاثیر گذاشت. حرکت اولم نیز خطا شد اما با کمک کادر فنی و مسوولان فدراسیون که در سالن حاضر بودند توانستم به آرامش برسم و وزنههای بعدی را مهار کنم. به عنوان پنجم رسیدم اما انتظارم این بود بهتر عمل کنم. تمام تلاش خود را خواهم کرد تا در تورنمنتهای بعدی بهتر از قونیه ظاهر شوم.
وی این را هم گفت: برای حضور در تیم ملی باید بیشتر تلاش کنم. تا اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا بحرین زمان زیادی باقی نمانده است و بعد از بازگشت به ایران باید تمریناتم را بیشتر کنم. لازمه حضور در تیم ملی آمادگی بدنی و ذهنی است. البته کادر فنی در زمینه دعوت من به تیم ملی تصمیم خواهد گرفت و من تابع دستوران آنان هستم.
ملیپوش وزنهبرداری زنان در پایان تصریح کرد: موفقیت دختران ایرانی در قونیه و توجه مسوولان فدراسیون به این تیم به انگیزهای برای وزنهبرداران تبدیل خواهد شد. من نیز باید در 2 رده سنی جوانان و بزرگسالان به میدان بروم. تلاشم این است تا بتوانم در آینده به مدال برسم.
نظر شما