علی حیدری روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ طرح پدافندی شامل یک خط اضطراری از ۲ چاه واقع در شیخ علیخان و یک خط دیگر از چشمه دیمه است.
وی ادامه داد: چشمه کوهرنگ اگر چه یکی از منابع مهم آبی در استان به شمار میرود و ۶۰ درصد از نیاز آب شرب شهر شهرکرد را تامین میکند اما از آنجا که چشمهها منابع ناپایدار به شمار میروند نمیتواند منبع مطمئنی برای تامین آب شرب باشد و اینکه از روز اول این چشمه را تامینکننده آب مرکز استان قرار دادند کار قابل قبولی نبوده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: جدا از این، باید برای چشمه کوهرنگ یک طرح پدافندی پیشبینی و بر تاسیسات استحصال آب چشمه باید تمهیداتی نظیر رسوبگیر و فیلترهای شنی و تصفیهخانه در نظر گرفته میشد که هیچکدام از این موارد رعایت نشده است.
حیدری همچنین به آغاز بررسیهای علمی در خصوص علت گل آلودگی و کدورت آب چشمه کوهرنگ خبر داد و گفت: یک گروه کارشناسی متشکل از پنج نفر از استادان دانشگاه شهرکرد، مسوول بررسی علت گلآلودگی و کدورت چشمه کوهرنگ شده است و تلاش میشود با انجام بررسیهای علمی و تحقیق و پژوهش هرچه سریعتر علت کدورت چشمه کوهرنگ اعلام شود.
وی همچنین برای رفع مشکل آب شرب شهرکرد از اجرای ۲ طرح انتقال آب فدک و عمان سامانی خبر داد و گفت: با اجرای این ۲ طرح ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب وارد مخازن شهرکرد میشود که بر اساس آن پیشبینی میشود در حدود یک هفته آینده مشکل آب شرب شهرکرد برطرف شود.
به گزارش ایرنا، به سبب وقوع بارشهای سیلآسا در چهارمحال و بختیاری، آب چشمه کوهرنگ که از چشمههای مهم و حیاتی این استان به شمار میرود از روز یکشنبه ۱۶ مرداد گلآلود و از مدار آبرسانی خارج شد و همین موضوع سبب ایجاد تنش آبی در هفت شهر و ۳۴ روستای این استان شد.
اضافه کردن ۱۵ حلقه چاه با اجرای ۲۰ کیلومتر لولهگذاری، توزیع بیش از ۳۰۰ هزار بطری آب معدنی در محلات شهرکرد، به کارگیری ۷۰ تانکر آبرسان، نصب پکیج کاهش گلآلودگی، تعبیه علمک برداشت آب از چاههای کشاورزی، اتصال خطوط آبرسانی موقت، کنترل کیفیت آب، آبرسانی شبانه، ایجاد حوضچه تهنشینی، فعالسازی ایستگاه تعادلی و افزایش ظرفیت برداشت آب از تصفیهخانه سامان بخشی از فعالیتها و اقداماتی است که طی روزهای اخیر برای رفع مشکل آب شرب شهرکرد انجام شده است.
نظر شما