روشن: با خصوصی‌سازی سرخابی‌ها جلوی حیف و میل‌ها گرفته می‌شود

تهران- ایرنا- پیشکسوت تیم فوتبال استقلال و تیم ملی گفت: با واگذاری سرخابی‌ها، جلوی حیف و میل‌ها گرفته می‌شود و خصوصی‌سازی نهایت خوشبختی این تیم‌ها است، چون مردم در تصمیم‌گیری‌ها دخیل می‌شوند.

حسن روشن پیشکسوت تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا درباره خصوصی‌سازی سرخابی‌ها در دولت سیزدهم افزود: بیشتر باشگاه‌های فوتبال دولتی هستند اما ۲ تیم استقلال و پرسپولیس دغدغه بزرگ دولت هستند، با خصوصی‌سازی این دغدغه دولت برطرف می‌شود، به شرطی که دیگر دخالتی صورت نگیرد. در دیداری که با رئیس جمهور داشتیم و وزیر ورزش هم حضور داشت اعلام کردم پس از عرضه ۱۰ درصد بقیه سهام هم عرضه شود تا واگذاری به صورت کامل صورت گیرد.

روشن با بیان اینکه مدیریت استقلال و پرسپولیس پس از واگذاری نباید وارد بازی‌های سیاسی شود، اظهار داشت: با توجه به واگذاری سهام به مردم و هواداران مانند تیم‌های بزرگ دنیا مثل منچستریونایتد و بارسلونا، مدیران  تیم‌ها نباید ادعای سیاسی داشته باشند. 

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به مزایای خصوصی شدن تیم‌های بزرگ پایتخت، تصریح کرد: معتقدم با واگذاری ۲ تیم به مردم، وضعیت‌شان درست می‌شود، در آن صورت مردم بیشتر درگیر این تیم‌ها می‌شوند و در سود و زیانی که تیم‌ها دارند دخیل هستند و در جریان مسائل مالی آن قرار می‌گیرند. در این صورت راه سوء‌استفاده بسته می‌شود و مثل الان دیگر نیست.

روشن با اشاره به قراردادها در گذشته، خاطر نشان کرد: می‌گویند زمانی که شما بازی می‌کردید پول نبود اما آن موقع هم پول بود اما باشگاه در اختیار بخش خصوصی بود و مخارج و هزینه‌ها حساب و کتاب داشت.با دولتی‌بودن تیم‌ها اما چنین حساب و کتابی کمتر هست و مدیران مانند ضرب‌المثل مشهور که می‌گوید «پول از کیسه مهمان بود، حاتم طایی شدن آسان بود»، باشگاه را مدیریت می‌کنند.

وی با توجه به این معضلات با استقبال از خصوصی‌شدن سرخابی‌ها در دولت سیزدهم، گفت: با توجه به این معضلات، واگذاری استقلال و پرسپولیس نهایت خوشبختی این تیم‌ها است، چون مردم در تصمیم‌گیری‌ها دخیل می‌شوند و به جز لذتی که از فوتبال می‌برند، اگر سهمی از سهام ۲ باشگاه می‌خرند به دنبال سود بردن از آن هستند.

روشن با بیان اینکه با خصوصی‌سازی جلوی حیف و میل‌ها گرفته می‌شود، درباره افشای رقم قراردادها با واگذاری تیم‌ها تصریح کرد: زمانی که بازی می‌کردیم باشگاه با بازیکنانی که تیم ملی بودند و بازی می‌کردند ۳۵ هزار تومان، بازیکنانی که تیم ملی بودند و بازی نمی‌کردند ۳۰ هزار تومان قرارداد می‌بست و قراردادها طبقه‌بندی شده بود. آن روز چند ملی‌پوش گفتند که می‌خواهند خانه بخرند و ۵۰ هزار تومان می‌خواستند اما به آنها ندادند و ۴ ملی‌پوش از تیم جدا شدند چرا که تیم حساب و کتاب داشت.

وی افزود: اینطور نبود که به صورت پنهانی با من صحبت کنند و به من ۵۰ هزار تومان بدهند و با یک نفر دیگر ۲۰ هزار تومان قرارداد ببندند. در فوتبال دنیا همه قراردادها روشن است و مشخص است که مسی چقدر می‌گیرد و بازیکن کنار او چقدر دریافتی دارد، در ایران اما رقم قراردادها مبهم است،با خصوصی شدن و افشای رقم قردادها شفاف‌سازی می‌شود و یک هودار می‌داند که به عنوان مثال حسن روشن ۱۰ میلیارد گرفته است و از او توقع دارد به اندازه پولی که گرفته باید بازی کند و بازیکن هم می‌داند که باید به اندازه قراردادش کارایی داشته باشد.

روشن با اشاره اینکه باشگاه‌ها پس از خصوصی شدن می‌توانند از کنار بازیکن درآمدزایی کنند، گفت: باشگاه‌ها در دنیا از طریق جذب بازیکن و کسب تبلیغات سود می‌برند و بازیکنی جذب می‌کنند که برایشان سود داشته باشد، مثلا وقتی منچستر رونالدو را جذب کرد، از کنار فروش پیراهن و دیگر تبلیغات این مبلغ را به دست آورد. در ایران اما بازیکن می‌رود، بدون اطلاع باشگاه تبلیغات می‌کند و پولش به جیب خودش می‌رود اما در فوتبال دنیا، باشگاه هم از این تبلیغات سود می‌برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha