به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر فاطمه نوروزیان سه شنبه شب با اعلام این خبر به رسانهها اظهار داشت: فرد متوفی یک مرد ۳۴ ساله از شهرستان میناب بود که متاسفانه با وجود تلاش پزشکان به دلیل شدت پیشرفت بیماری جان خود را از دست داد.
وی افزود: با ثبت این مورد فوتی، شمار فوتی های کووید ۱۹ در هرمزگان به ۲ هزار و ۶۴۴ نفر رسید.
نوروزیان با تاکید بر رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی به ویژه زدن ماسک و تکمیل واکسیناسیون، گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۳ بیمار مبتلا به کرونا در هرمزگان در قرنطینه خانگی هستند و تا زمانی که شاهد چرخش ویروس کرونا در استان هستیم، باید خطر ابتلا به این ویروس مرگبار را جدی بگیریم.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته با بستری شدن پنج نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا، شمار بستریهای این بیماری در استان به ۴۲ نفر رسید که ۱۳ نفر از این تعداد در بخش مراقبت های ویژه کووید ۱۹ تحت نظر هستند.
وی با تاکید بر تکمیل واکسیناسیون کرونا ، بیان داشت: با توجه به موج هفتم شیوع کرونا در کشور و خطر افزایش ابتلا، بستری و مرگ و میر، به شهروندان توصیه میشود در اسرع وقت برای دریافت نوبت واکسن یادآور خود اقدام کنند.
این مقام مسوول ابراز داشت: تمامی افراد ۱۸ سال به بالا که حداقل ۶ ماه از نوبت دوم یا سوم واکسن کرونای آنها گذشته است، می توانند از واکسنهای موجود به عنوان نوبت سوم یا چهارم استفاده کنند و ممنوعیتی در این زمینه وجود ندارد چرا که سطح ایمنی بدن کاهش مییابد.
نوروزیان تصریح کرد: انواع واکسنهای کرونا در هرمزگان موجود بوده و فرقی نمیکند که افراد چه نوع واکسنی را دریافت کنند، همه آنها دارای ایمنی زایی بوده و در برابر کرونا مقاوم عمل میکنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: تزریق واکسن در کنار رعایت شیوه نامههای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی همچنان مهم ترین راه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب میشود که باید مورد توجه شهروندان قرار بگیرد.
نظر شما