به گزارش ایرنا از دادگستری اردبیل ، جلال آفاقی روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی نقش مشاوره دینی در پروندههای خانواده اظهار کرد: برای تحکیم بنیان خانواده و کنترل و کاهش طلاق در اردبیل و اهتمام به صلح و سازش بین زوجین متقاضی طلاق ، ضرورت وجود مشاوران دینی در مراکز احساس میشد.
وی ادامه داد: از سالها پیش ضرورت استفاده از مشاورههای دینی برای حل و فصل اختلافات خانوادگی دغدغه دستگاه قضایی بود و هماکنون در تمام مراکز مشاوره شهر اردبیل مشاوران دینی تعیین و فعال شده است.
وی با تشریح برکات ورود تخصصی مشاوران به بحران خانواده بویژه مشاورههای دینی در بحث طلاق افزود: پروندههای طلاق در اردبیل به واحدهای مصالحه و مراکز مشاوره خانواده ارجاع میشود و در این مدت شاهد دستاوردهای چشمگیری در زمینه برقراری صلح و سازش هستیم.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه حل اختلاف و پیشگیری از بحران در خانواده، اظهارامیدواری کرد وجود مشاوران دینی در معیت مشاوران حقوقی و مددکاران و روان شناسان بتواند در کاهش پروندههای طلاق بیش از پیش موثر باشد.
وی همچنین نقش وکلا و روانشناسان مشاور خانواده و مددکاران این حوزه را در جلوگیری از تشکیل پروندههای قضایی مرتبط و افزایش صلح و سازش خطیر دانست و ادامه داد: وکلا و روانشناسان مشاور خانواده باید برقرای صلح و سازش در اختلافات خانوادگی بویژه در بین متقاضیان طلاق توافقی را اولویت کاری خود قرار بدهند.
کارگاه آموزشی نقش مشاوره دینی در پروندههای خانواده، با شرکت بیش از ۵۰ نفر از مشاوران استان در اردبیل برگزار شد.
حجتالاسلام جعفرزاده یکی از مدرسین کارگاه مذکور نیز در در این همایش با تاکید بر ضرورت شناخت ارزشهای اخلاقی و توجه عمیق به مسئولیتها توسط اعضای خانواده، تقویت ارزشهای اسلامی را در پیشگیری از فروپاشی خانوادهها موثر دانست.
نظر شما