سردار محمدرضا هاشمی فر روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: دفتر تحقیقات کاربردی پلیس اصفهان، درصدد هدایت ظرفیتهای علمی پژوهشی و جذب همکاری جامعه علمی و نخبگان بومی استانی و فرا استانی برای بهرهگیری از نظرات کارشناسی و تحقیقات صورت گرفته و قابل انجام توسط محققان است.
وی اظهار داشت: استفاده از ظرفیتهای مطالعاتی در قالب پژوهش و تحقیقات صورت گرفته بر مبنای روشهای علمی تحقیق و کنکاش مسائل میتواند در تحقق پلیس علمی با عبور از اقدامهای سنتی بسیار مؤثر باشد.
جانشین فرمانده انتظامی اصفهان افزود: درمجموع حصول امنیت پایدار مستلزم مطالعه جامع از وضعیت جرائم در پهنه جغرافیایی زیرپوشش انتظامی با تمرکز بر مؤلفههای اساسی نظیر تمرکز بر نقاط آلوده و شیوه شگردهای مجرمانه است.
وی خاطرنشان کرد: پلیس با بهرهگیری از توان علمی نخبگان در تجزیهوتحلیل هدفمند و علمی این مؤلفهها میتواند به مؤثرترین و کمهزینهترین شیوههای پیشگیری از وقوع و مهار جرائم دست یابد.
سردار هاشمی فر بابیان اینکه حفظ و تثبیت امنیت پایدار، نیاز ضروری جامعه است، گفت: پلیس با رویکرد جامعهمحوری و با استفاده از ظرفیتهای مردمی، اعتمادسازی و نهادینهسازی مؤلفههای امنیتساز و کارآمد بر مبنای نیازهای روز جامعه برای این مهم نقشه راه ترسیم کرده است.
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی، جایگاه و اهمیت استان در بخشهای گردشگری و اقتصادی گفت: ویژگیهای خاص این منطقه استقرار امنیت پایدار در تمامی بخشها و مناطق را میطلبد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان افزود: پلیس استان با بهرهگیری هوشمندانه از تمامی ظرفیتها در تحقق امنیت پایدار بهصورت حداکثری و شبانهروزی در تمامی نقاط استان تلاش میکند.
وی یادآور شد: برای تحقق این مهم برنامههای کوتاهمدت و میانمدت با اثربخشی بالا و با خروجی محسوس برای آحاد شهروندان استان پیشبینی و در حال اجرا و پیگیری است.
سردار هاشمی فر یکی از عوامل موفقیت پلیس در مسیر استقرار امنیت پایدار در تمامی نقاط استان را همافزایی و همگرایی شهروندان با پلیس عنوان کرد و گفت: علاوه بر این دستگاههای اجرایی و متولی در حوزه تولید و تثبیت امنیت هم باید احساس مسئولیت کنند و با استفاده از ظرفیتهای در اختیار پلیس را در مسیر دستیابی به این مهم یاری کنند.
نظر شما