سید محمد آقامیری چهارشنبه در رزمایش تخصصی جهاد دامپزشکی استان فارس اظهار کرد: در حال حاضر زیر مجموعهای تحت عنوان جهاد دامپزشکی و قرارگاه محرومیتزدایی در سازمان دامپزشکی ایجاد شده که با شناسایی و سازماندهی نیروهای تخصصی جهادی به دنبال خدمت رسانی در سراسر کشور است؛ تمرکز این قرارگاه بر روستاها و مناطق عشایری است.
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: در واقع هدف قرارگاه محرومیتزدایی در سازمان دامپزشکی شناسایی و سازماندهی نیروهای تخصصی جهادی به دنبال خدمترسانی در سراسر کشور به ویژه در روستاها و مناطق عشایری است.
آقامیری اضافه کرد: فعالیتهای قرارگاه محرومیت زدایی را باید به حدی تقویت کرد که بتوان آن را در سراسر کشور به صورت شبکهای نهادینه کرد.
او گفت: این قرارگاه باید سه مأموریت اصلی یعنی محرومیت زدایی، پیشگیری از بیماری ها دام و طیور، مدیریت بیماری و آموزش و ترویج مسائل مرتبط با دامداری را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات محرومیت زدایی با همکاری تمامی دستگاه ها انجام می شود؛ گفت: تعامل خوبی در این زمینه وجود دارد و محرومیت اصلی آن بر عهده بسیج سازندگی و بسیج عشایری است.
او بیان کرد:با حضور نیروهای ارزشی و جهادی و متخصص میتوان بهترین عملکرد را برای یک کار اساسی در پیشگیری و کنترل بیماری های دام و طیور داشت.
وی ابراز کرد: خوشبختانه تجربه و دانش خوبی که به واسطه متخصصان ما به دست آمده و انجام شده در سطح ملی و بین مللی زبان زد و دارای اعتبار است و در دنیا کشور ایران را جز برترین کشورهای مبارزه با بیماریهای مختلف دامی میدانند و ایران را به عنوان یک کشور پیشرفته در این زمینه معرفی میکند.
آقامیری گفت: از نظر اقتصادی کارهای تخصصی کشور باعث شده وضعیت دام کشور به عنوان عاری از بیماری فوق العاده دامی و طیور مطرح باشد در حالی که بسیاری از کشورهای دنیا با این بیماری های خاص با چالش های زیادی روبرو هستند لذا امکان ارسال دام و طیور به خارج از کشور را دارد و این در چرخه اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و این، دستاورد حرکتهای نیروهای تخصصی و ارزشی همچون جهادگران است و مطمئنا این اقدام تأثیرات زیاد اجتماعی نیز خواهد داشت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: امروز کارهای اردوی های جهادی و محرومیت زدایی باید با حضور نیروهای تخصصی دامپزشکی و کارشناسان آموزش درمان و پیشگیری گسترش یابد چراکه یکی از اقدامات آموزش و ترویج پیشگیری و مبارزه با بیماری است.
رزمایشهای تخصصی با مشارکت گروههای جهادی و هدفمند اجرا میشود
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز اظهار کرد: جهادگران استان فارس به عنوان استان محوری و نمونه همواره پای کار هستند و در رزمایشهای مختلف پیش قدم بوده اند.
سردار زهرایی به آغاز رزمایش تخصصی جهاد دامپزشکی به میزبانی استان فارس اشاره کرد و گفت: رزمایشهای تخصصی به صورت مسالهمحور و هدفمند با مشارکت گروههای جهادی قشرهای مختلف بسیج اجرا میشود.
زهرایی افزود: در آینده نیز رزمایشهای تخصصی دیگری با هدف امید آفرینی و ارائه خدمات تخصصی به مناطق محروم اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۴۲ هزار گروه جهادی به استعداد ۹۰۰ هزار جهادگر در کشور فعالیت می کنند اظهار داشت: مردم در انتظار خدمات شفاف و تخصصی هستند لذا حرکتهای جهادی با وجود شوراها و مجامع جهادی که از طریق انتخابات در سراسر کشور انتخاب شد باعث ایجاد کار محتوا سازی و اندیشه ورزی شد و ۵۴۳ شورای جهادی و مجمع جهادی کشور در واقع بستر کار جهادی را فراهم می کنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: این تولید محتوا و کار تخصصی باید توسط قرارگاه های عملیاتی و در یک کار مشترک و با هدف انجام شود که به دنبال ایجاد هزار قرارگاه عملیاتی در سطح کشور هستیم که تا کنون ۱۶۵ قرارگاه شکل گرفته است و رزمایش های مختلفی طرح ریزی می شود تا این حرکت هم تقویت شود و هم بتوان آن را گسترش داد.
سردار زهرایی با بیان اینکه بهار خدمت و رزمایش جهادگران فاطمی نمونه ای از رزمایش های است که در طول سال جاری اجرا شده، گفت: اقشار تخصصی بسیج نیز باید رزمایش های تخصصی را انجام دهند و اولین رزمایش تخصصی با سازمان فضای مجازی و بسیج رسانه با میزبانی استان تهران با حضور ۱۰ هزار نفر انجام شد و دومین جهاد تخصصی به میزبانی استان فارس تحت عنوان رزمایش جهاد دامپزشکی به مدت سه روز با حضور ۶۲۵ جهادگر در قالب ۱۲۵ تیم و گروه جهادی انجام خواهد شد.
وی خطاب به تیم های جهادی شرکت کننده در این رزمایش گفت: خدمت تخصصی را به محرومین و مستضعفان ولی نعمتان انقلاب ارائه دهید و یکی از ذخایر انقلاب همین عشایر عزیز هستند و به خاطر شرایط زندگی شاید از زیر ساخت های لازم و خوبی برخوردار نباشند لذا خدمت به این قشر انقلابی و با بصیرت را وظیفه خود بدانید و امیدواریم این حرکت جهادی برکتی شود که بتوانیم به تمامی قشرهای مختلف خدمات مختلفی ارائه کنیم.
خدمت تخصصی به عشایر لازم و ضروری است
سردار سرتیپ یداله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس نیز در این برنامه بیان داشت: استان فارس در سطح ملی به عنوان نمونه این کار جهادی را انجام و میزبان می باشد و علاوه بر استفاده از ظرفیت گروه های جهادی داخل استان، از دیگر استانها کشور نیز در این رزمایش مشارکت دارد.
سردار بوعلی با بیان اینکه این رزمایش تخصصی به نام مبارک شهید مدافع حرم اسکندری و با شعار خدمت بیمنت در کنار عشایر آغاز خواهد شد، گفت: استان فارس در سال قبل نیز طرح جهاد خدمت رسانی را به جامعه عشایری ارائه کرده و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار دام واکسیناسیون انجام شده و دوره های آموزشی و مشاوره ای، سمپاشی اماکن دام و ویزیت دام و طیور و ... انجام دادند و در این رزمایش پیش رو نیز خدمات مختلفی ارائه خواهند کرد.
فرمانده سپاه فجر با اشاره به اینکه عشایر مبین تاریخ و فرهنگ کشور است، گفت: خدمت رسانی به این قشر شریف و تولید کننده کار مقدسی است و از ضروریات است.
نظر شما