به گزارش ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» چهارشنبه شب در ششمین جلسه ستاد هماهنگی و عملیات توسعه اقتصاد دانش بنیان استان که با حضور مدیران عضو برگزار شد؛ افزود: کمک به کارخانه نوآوری به عنوان یک اولویت از سوی مدیریت ارشد استان دنبال می شود زیرا اگر این مجموعه موفق شود مسیر برای راه اندازی دیگر مجموعه های بخش خصوصی باز می شود.
وی اظهار کرد: تلاش می کنیم مشکلات این مجموعه در حوزه هایی مانند تهیه زیر ساختها و تسهیلات در ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان، ستاد تسهیل و شورای راهبردی پیگیری کنیم.
باباخانی همچنین تاکید کرد: تلاش می شود اهداف شعار سال در حوزه توسعه کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان را محقق کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: در همین راستا نگاه ویژه ای به توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور در قالب کمک های فنی و اعتباری و تسهیلات ارزان قیمت داشته ایم.
باباخانی اضافه کرد: طرح های بسیار خوبی برای ایجاد مشوق در حوزه دانش بنیان پیش بینی کرده ایم که پس از طرح و تصویب در شورای برنامه ریزی استان اطلاع رسانی خواهد شد.
اختصاص ۸۷ میلیارد تومان اعتبار به حوزه دانش بنیان استان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از اختصاص ۸۷ میلیارد تومان اعتبار به طرح های دانش بنیان و تقویت زیرساخت های مرتبط با این حوزه از محل تملک دارایی ها خبر داد و گفت: با توجه به عنوان شعار سال و عنایت ویژه رهبر معظم انقلاب به توسعه شرکتهای دانش بنیان، توجه به این حوزه در اولویت کاری مدیریت ارشد استان قرار دارد.
وی افزود: خوشبختانه در قانون بودجه سال جاری، ۱۰ درصد از درآمد حوزه تملک دارایی ها نوع یک به حوزه طرح های دانش بنیان اختصاص یافته است که رقمی در حدود ۸۷ میلیارد تومان است.
باباخانی با اشاره به اینکه این اعتبار از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی توزیع می شود در ادامه عنوان کرد: دستگاه های مربوطه باید هر چه سریع تر پروژه های پیشنهادی خود را در زمینه دانش بنیان با رویکرد افزایش بهره وری آن ها به سازمان برنامه ارائه دهند.
وی ادامه داد: همچنین از این منابع می توان برای کاهش نرخ سود تسهیلات ارایه شده به شرکت های دانش بنیان بهره گرفت.
معاون اقتصادی استاندار تاکید کرد: علاوه بر این مراکز رشد و مجموعه های دانش بنیان وابسته به بخش دولتی می توانند از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی از این اعتبارات برای تکمیل زیرساخت ها و یا کمک های فنی و اعتباری استفاده کنند.
وی صندوق پژوهش و فناوری زاگرس را ظرفیت خوبی برای کمک به توسعه شرکت های دانش بنیان توصیف کرد و گفت: این مجموعه میتواند با ارائه تسهیلات، به توسعه کمی و کیفی این شرکت ها کمک کند.
همچنین در نشست مصوب شد سازمان برنامه در مورد دریافت مجوز کمک بلاعوض به شرکت های دانش بنیان جدید التاسیس و همچنین امکان افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری زاگرس اقدام کند و اخذ مجوز انعقاد قرارداد عاملیت این صندوق در قالب تسهیلات بند ب تبصره ۱۶ پیگیری شود.
نظر شما