حسین قاسم زاده روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشتارگاه دام بجنورد پیش از این بدون برگزاری مزایده با قراردادی به مبلغ ۹ میلیون تومان در ماه به راهبر واگذار شد اما این واحد تولیدی در مزایده جدید با قرارداد ماهانه ۲۱۶ میلیون تومان در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: راهبر قبلی در حالی فعالیت می کرد که تولید در کشتارگاه را ضرر می دانست و در ماه های اخیر خواستار افزایش تعرفه کشتار در این کشتارگاه شده بود که با مخالفت اعضای شورای اسلامی شهر مواجه شد.
رییس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان بجنورد ادامه داد: در مزایده اخیر؛ کمترین رقم پیشنهاد شده برای راهبری این کشتارگاه ۱۳۰ میلیون تومان اعلام و با توجه به پیشنهاد ۲۱۶ میلیون تومانی، برنده مناقصه انتخاب برنده مزایده در صحن شورای اسلامی شهر بجنورد تصویب شد و پس از تایید هیات تطبیق فرمانداری بجنورد، برای انعقاد قرار داد ابلاغ خواهد شد.
به گزارش ایرنا، اواسط خردادماه امسال بود که فعالیت کشتارگاه صنعتی دام بجنورد متوقف و این امر سبب شده تا دام های مرکز استان برای کشتار روانه کشتارگاه های شهرهای همجوار از جمله شیروان، اسفراین و آشخانه شوند.
علت توقف چند روزه کشتارگاه صنعتی دام مرکز استان این بود که راهبر کشتارگاه صنعتی دام مرکز استان خواستار افزایش تعرفه های کشتار دام در این کشتارگاه شد اما شورای اسلامی شهر با آن موافقت نکرد.
عرضه گوشت مرغ کمتر از نرخ مصوب
رییس اتحادیه لبنیات، قصابان و مرغ فروشان بجنورد در بخش دیگر سخنان خود درباره وضعیت بازار گوشت مرغ در بجنورد گفت: اکنون روزانه ۲۰ تن گوشت مرغ کشتار روز در مرکز استان توزیع می شود.
قاسم زاده با بیان اینکه گوشت مرغ کشتار روز در استان از ماه های گذشته پایین تر از نرخ مصوب عرضه می شود اظهار داشت: اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ کشتار روز در استان ۵۸ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم از این محصول است که کمتر از نرخ مصوب آن که ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان عرضه میشود.
رییس اتحادیه لبنیات، قصابان و مرغ فروشان بجنورد خاطرنشان کرد: اکنون هیچ مشکلی برای تامین گوشت مرغ کشتار در استان وجود ندارد و این محصول با همکاری مرغداران در دسترس است.
۱۰۲ واحد فعال مرغداری در استان وجود دارد که ظرفیت جوجه ریزی این واحد ها در هر دوره ۲ میلیون و ۸۳۴ هزار قطعه است.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما