رییس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع: ایران در صنعت دفاعی خودکفا و دارای قدرت بازدارندگی است

مشهد- ایرنا- رییس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: در حوزه صنایع دفاعی به خودکفایی کامل رسیده ایم و امنیت و دفاع را با هزینه کمتری تامین می کنیم و قدرت دفاعی کشور بازدارنده است.

به گزارش ایرنا، سردار مصطفی محمد نجار در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی افزود: به رغم تهدیدات ظالمانه به خصوص در حوزه دفاعی کشور، به علم و دانش تولید تجهیزات پیشرفته دفاعی در حوزه های مختلف دست یافته ایم.

وی اضافه کرد: صنایع دفاعی و تجهیزات روز در کشور متناسب با تهدیدات طراحی و ساخته می شود و از همه ظرفیتهای کشور برای خودکفایی در این حوزه بهره گرفته شده و می شود.

رییس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: سرریز دانش و فناوری صنایع دفاعی کشور نیز به سایر بخشهای تحقیقاتی کشور و اقتصاد تزریق می شود و تمام دستاوردها در حوزه های هوایی، دریایی و موشکی در شرایط سخت تحریمها به دست آمده  که ارزشمند است. 

نجار افزود: جمهوری اسلامی ایران در آغاز گام دوم انقلاب در بسیاری از عرصه های علم و فناوری در منطقه پیشتاز است و راهبرد اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی در صنعت دفاعی کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: هم اینک ایران نقش تعیین کننده ای در معادلات بین المللی دارد و نمی تواند در مقابل تحولات جهانی و منطقه ای بی نظر باشد و قدرت ایران به حدی است که دشمنان برایش زمین بازی در سطح کشورهای قدرتمند طراحی می کنند که راه اندازی داعش از آن جمله است اما توانست با محوریت مقاومت و قدرت دفاعی، داعش را نابود کند.

رییس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تصویب سند ارتقای قابلیت های دفاعی راهبردی کشور در حوزه های موشکی، دفاعی و هوایی به عنوان اولویت در مجلس شورای اسلامی با اکثریت آرا گفت: با پشت سر گذراندن همه موانع و تحریمها، نفوذ راهبردی خود را در اقصی نقاط منطقه و جهان گسترش داده ایم.

نجار افزود: از لحاظ قدرت دفاعی در سطح بازدارندگی هستیم و علاوه بر تامین نیازمندیهای نیروهای مسلح. صادرات تجهیزات نظامی نیز با کیفیت بالا در حال انجام است.

وی اضافه کرد: قدرت دفاع نظامی کشور، تهدیدات نظامی را از اعتبار ساقط کرده است و هیچ کشوری جرات تجاوز به کشور ایران را ندارد و این دستاوردهای حوزه دفاعی بوده که معادلات قدرت را در منطقه به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر داده است.

رییس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  گفت: دست اندرکاران دفاعی کشور ضمن بومی سازی دانش طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته نظامی، آمادگی دارند با استفاده از این دانش و فناوری در بخشهای مختلف صنعتی و اقتصادی مناسب با زیست بوم اقتصادی وارد عرصه شوند و به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کنند.

نجار افزود: تحولات شگرفی در حوزه دانش و فناوری صنایع دفاعی رخ داده است و در تولید علم طراحی و ساخت تجهیزات مدرن در حوزه های ساخت هواپیماهای پیشرفته، موشکهای نقطه زن، ماهواره ها، زیردریایی، تانک، نفربر و سایر نیازهای دفاعی به موفقیت های بی نظیری دست یافته ایم و از روشهای مدیریتی مدرن بهره می گیریم.

وی ادامه داد: طراحی سامانه های پیشرفته برای حفاظت از فضای کشور، سامانه و تجهیزات پدافندی و ساخت موشکها، طراحی و ساخت جت جنگنده، ساخت و تعمیر هواپیما، طراحی شناورهای سطحی و زیرسطحی و شناورها در حوزه دریایی از جمله دستاوردهای کشور در حوزه دفاعی است. 

وی اضافه کرد: دشمن اگر یکی بزند، ١٠ تا می خورد و در حوزه صنایع دفاعی به خصوص در بخش قدرت موشکی حاضر به مذاکره با دشمن نخواهیم بود.

او با تاکید بر این که کشور باید روز به روز قدرت دفاعی خود را بیشتر کند افزود: در آغاز گام دوم انقلاب تلاشهای خود را برای تحقق اهداف سند توسعه در حوزه دفاعی به کار می گیریم.

در تقویم ملی، ٣١ مرداد ماه به عنوان روز صنایع دفاعی کشور نام‌گذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha