۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۷
کد خبرنگار: 5194
کد خبر: 84859694
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سیل اخیر ۹ میلیارد تومان به بخش شیلات استان تهران خسارت وارد کرد

شهرری- ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از تلف شدن بیش از ۵۰ تن محصولات شیلاتی در پی وقوع سیل در سه شهرستان استان خبر داد و گفت : مجموع خسارات در بخش شیلات بیش از ۹ میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا، از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، نوراله حسینی اظهار داشت: سیل اخیر حاصل از بارندگی های مانسون در استان تهران باعث خسارت درچند مزرعه پرورش ماهی در سه شهرستان فیروزکوه دماوند وپیشوا شد.

وی افزود: در حال حاضر میزان خسارت وارد شده به مزارع پرورش ماهی بیش از ۵۰ تن ماهی قزل الا برآورد شده است و علاوه برآن خسارت بر ابنیه نیز در تعدادی از مزارع اتفاق افتاده است.

 نورالله حسینی با اشاره به عملکرد شیلاتی، رتبه استان تهران در ماهیان زینتی را  ۲، تولید ماهیان سردابی را رتبه هفت  و در تولید ماهیان گرمابی کشور رتبه ۱۲ را به خود اختصاص داده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان‌ تهران، با بیان اینکه عمده تولید ماهیان سردابی در شهرستانهای فیروزکوه و دماوند و ماهیان زینتی در شهرستانهای اسلامشهر، رباط کریم و شهریار بوده است گفت:در سال گذشته  ۳۹ میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان تهران تولید شد.

وی بابیان اینکه ماهی های گرم آبی یکی از مهمترین منابع تأمین پروتئین است، گفت: ماهیان گرمابی نیز در شهرستانهای ری و پیشوا تولید می شوند.

این مسئول، تولید ۲.۶  تن ریزجلبک های آب شیرین، ۵.۱۵ تن تولی آرتمیا، ۱۳۵ هزار قطعه زالوی طبی بهداشتی و ۱۲.۷۴ میلیون قطعه تفریخ تخم چشم زده و تولید بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان را از جمله فعالیت های این امور در سال گذشته عنوان کرد.

آسیب به۵۰ هکتار از سامانه‌های نوین آبیاری تحت فشار دماوند

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان دماوند نیز درخصوص خسارات وارده در پی وقوع سیل اخیر به بخش کشاورزی این شهرستان گفت: در سیل اخیر شهرستان دماوند در بخش آبزیان یک هزار و ۵۰۰ قطعه ماهی قزل آلا آسیب دیده‌اند، ۴۲۰ راس دام تلفات داشتیم همچنین ۸۵ کلونی زنبور عسل، ۵۷ هکتار محصولات زراعی و۶ هزار و ۳۵۴ هکتار از باغات دچار آسیب شده‌اند.

محمد حیدری ادامه داد: همچنین در این سیل به ۵۰ هکتار از سامانه‌های نوین آبیاری تحت فشار، ۱۸ کیلومتر قنوات، ۳۰ باب استخر ذخیره آب کشاورزی و ۳۱ کیلومتر از کانال‌های آبیاری و انتقال آب با لوله و انهار کشاورزی خسارت وارد شده است.

حیدری تاکید کرد: ۵ کیلومتر جاده بین مزارع، ۱۱۱ مورد ادوات کشاورزی و هزار و ۳۵۰ مترمربع از تاسیسات نیز خسارت دیده‌اند.

وی با بیان اینکه خسارات به طور کامل و باغ به باغ برآورد شده‌اند، افزود: ۳ مرکز خدمات به صورت شبانه روزی از ساعات اولیه وقوع سیل شروع به فعالیت کرده و خسارات را براورد کرده و به مقامات بالادستی ابلاغ کردند.

به گزارش ایرنا، بامداد روز پنجشنبه ۶ مردادماه سیل برخی مناطق استان تهران از جمله امامزاده داود (ع)، روستای مزداران فیروزکوه و بخش دیگری از مناطق استان از جمله شهرستان های دماوند، شمیرانات و پاکدشت را فرا گرفت.

استاندار تهران با اشاره به کشته شدن ۴۴ نفر در سیل اخیر شهرستان های فیروزکوه دماوند و پاکدشت، گفت: این سیل حدود چهار هزار میلیارد تومان خسارت به خانه‌های روستایی، اراضی کشاورزی و سایر زیرساخت ها وارد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha