به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر فرشچی روز شنبه در نخستین نشست تخصصی کارگروه های کلینیک کسب و کار استان خراسان رضوی افزود: امسال هم حمایت از صنعتگران در چارچوب برنامه های اقتصادی و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری ادامه می یابد و تمام توان ما در تولید و اشتغال بیشتر در شهرک ها و نواحی صنعتی به خصوص در مناطق کمتر توسعه یافته و روستایی اجرا و انجام میشود.
وی بیان کرد: کلینیک کسب و کار خراسان رضوی از مشاوران مجرب و متخصص و اساتید دانشگاهی تشکیل شده و پیگیر احصا و رفع مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی به خصوص راکد و نیمه راکد است که از ظرفیت همه تشکلهای بخش خصوصی در این زمینه استفاده می شود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی افزایش بهرهوری، احصا نیازهای بخش تولید، ایجاد تغییرات لازم برای افزایش رقابت پذیری در بازارهای داخلی و خارجی، نوسازی و بازسازی ساختار واحدها، خوداتکایی صاحبان صنایع و توانمندسازی واحدهای صنعتی و تولیدی را از اهداف کلینیک کسب و کار این استان برشمرد.
فرشچی اظهار داشت: این کلینیک با هدف خدمات رسانی تخصصی، آسیب شناسی و ارائه مشاوره تخصصی فنی به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط مستقر در شهرکهای صنعتی استان از سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد و هم اینک ۹ کارگروه اصلی و بیش از ۳۰ مشاور تمام وقت و پاره وقت دارد.
وی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی را فروش و بازاریابی محصولات دانست و افزود: واحدهای تولیدی توان رقابت در بازارهای داخلی و صادراتی را دارند اما عدم تحقیق و شناخت مناسب برای نیازسنجی بازار باعث شده است تا نتوانند از بازارهای موجود بهرهبرداری مناسب را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، ۵۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۲۹ واحد شهرک صنعتی و ۲۱ واحد ناحیه صنعتی است. از مجموع این تعداد ۲۶ شهرک صنعتی و ۱۴ ناحیه صنعتی فعال بوده و واگذاری زمین در آن در حال انجام است. تاکنون ۲ هزار و ۷۹۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی بهره برداری شده که از این تعداد ۲ هزار و ۵۱۶ واحد فعال است.
نظر شما