به گزارش خبرنگار ایرنا؛ امام جمعه ملایر روز شنبه در این آئین اظهار داشت: ایجاد و توسعه موسسههای خیریه برای کمک به مردم، رفع احتیاجات و توانمندی آنها یک اقدام ارزشمند و مورد تاکید دین اسلام است.
حجت الاسلام "محمدباقر برقراری" فعالیت موسسه خیریه سفیران بهشت در ۱۹ حوزه را ستودنی خواند و افزود: همه دستاندرکاران این موسسه باید از تمام تجربیات و توانمندیهای خود برای آموزش افراد و خانوادههای زیرپوشش استفاده کنند تا برای همیشه این خانوادهها توانمند شده و درآمدزایی داشته باشند.
وی موسسههای خیریه را بازویی توانمند برای ارگانها و نهادهای حمایتی دانست و تاکید کرد: موسسه باید در زمینههای عفت و حیا و عرصه اقتصادی و فرهنگی، آستین همت را بالا بزند.
امام جمعه ملایر خطاب به مسئولان موسسه سفیران بهشت گفت: شما سفیران امنیت مالی، اقتصادی، فکری، فرهنگی و استغنای خانوادهها هستید که برای برآورده کردن احتیاجات مردم تلاش میکنید.
رئیس هیات مدیره موسسه خیریه سفیران بهشت نیز اظهار داشت: این موسسه از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد و اساسنامه آن را به گونهای تنظیم کردیم که بتوانیم به هر نیازمندی در هر زمینهای کمک کنیم و مشکلی برای کمک نداشته باشیم.
حجت الاسلام "سیدرضا میرمعینی" با بیان اینکه این موسسه از هرگونه فعالیتهای حزبی و سیاسی به دور است، افزود: کارآفرینی و ایجاد اشتغال، فعالیت اقتصادی و تامین بازار فروش تولیدات هدف مهم این موسسه است تا بتوانیم در حد امکان خانوادههای زیرپوشش را از چرخه حمایتی خارج کنیم.
وی گستره فعالیت موسسه سفیران بهشت را در ۱۹ حوزه عنوان و بیان کرد: سلامت، مسکن، تحصیل، تحکیم خانواده، توانمندسازی، ارتقای خدمت، نیکوکاران ازدواج، خانه تحول، زیارت، خودسازی، امید، قرضالحسنه و رسانه از جمله حوزههای فعالیت این موسسه است.
رئیس هیات مدیره موسسه خیریه سفیران بهشت یادآور شد: موسسه خیریه ملایر بعد از تویسرکان و سرکان سومین موسسه است و در تلاش برای توسعه این موسسه در سایر نقاط استان همدان و اخذ مجوز کشوری و ملی هستیم.
حجت الاسلام میرمعینی از اخذ نمایندگی بیمه روستاییان و عشایر توسط این موسسه خبر داد و گفت: هدف ما این است با انجام اقدامات اثرگذار و زیرپوشش قرار دادن اقشار نیازمند، ملایر به شهری بدون گدا، معتاد و بیکار تبدیل شود.
به گزارش ایرنا؛ در این آئین "شهاب عظیمی" به عنوان مسئول موسسه خیریه سفیران بهشت معرفی شد.
نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری بانوان شهرستان ملایر افتتاح شد
نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان شهرستان ملایر و دستاودهای خیریه حامی مهربانو روز شنبه با حضور مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان افتتاح شد.
امام جمعه ملایر همچنین در آئین افتتاح این نمایشگاه در کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان فرمانداری ویژه ملایر اظهار داشت: بانوان جامعه گستردهای هستند که زمینه فعالیت، کارآفرینی و اشتغال برای آنان باید بیش از گذشته مهیا شود.
حجت الاسلام "محمدباقر برقراری" با بیان اینکه دین اسلام همواره بر ایجاد اشتغال و آموزش مهارت و حرفه تاکید دارد، افزود: برای اینکه یک خانواده برای همیشه زیرپوشش یک نهاد حمایتی نباشد و از چرخه حمایتی خارج شود، باید روی پای خود ایستاده و به جای ماهی دادن، ماهیگیری یاد آنها دهیم.
وی آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای را در این زمینه ضروری دانست و ادامه داد: موسسههای خیریه همچون موسسه سفیران بهشت، باید پای کار بیایند و از تجربیات خود برای استقلال اقتصادی خانوادهها و بانوان استفاده کنند.
امام جمعه ملایر تاکید کرد: دستاوردها و تولیدات بانوان این شهرستان باید در بازار خوبی به فروش برسد تا بتوانند از این طریق یک درآمد آبرومندی داشته باشند.
حجت الاسلام برقراری یادآور شد: نیاز است بانوان ما در کنار فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، عفت و حیا را نیز حفظ کنند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان نیز با اشاره به وجود مشکلات اقتصادی و آسیبهای اجتماعی، برپایی اینگونه نمایشگاهها و برنامههای نشاطآور را با حضور گسترده بانوان ضروری و نیاز جامعه دانست که موجب امیدآفرینی در جامعه خواهد شد.
"فاطمه ستاری" برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای بانوان را عاملی موثر در مرتفع شدن چالشهای معیشتی و در راستای کارآفرینی بانوان برشمرد و افزود: اگر کار تولیدی، اشتغالزایی، فعالیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و هر برنامهای برای بانوان در هر عرصهای داریم، باید خودِ بانوان تصمیمگیرنده باشند.
وی با تاکید بر اینکه رشد فکری و معنوی باید به دست خود بانوان اتفاق بیافتد، بیان کرد: به دنبال این هستیم که مشکلات بانوان و آسیبهای اجتماعی با برنامهریزی و حمایت مسئولان و مشارکت خودِ بانوان حل شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان حضور و مشارکت گسترده بانوان در جامعه را مرهون نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در پیام کنگره هفت هزار شهید زن در کشور، از زنان به عنوان معماران ایران جدید تعبیر کردند.
ستاری همچنین به تعبیری از رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر الگوی سوم زن مسلمان برای بانوان اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعالیت اجتماعی، عفتورزی نیز باید در دستور کار تمامی برنامههای بانوان قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه تمامی فعالیتها همچون فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی بانوان برای اثرگذاری بیشتر باید با پیوست فرهنگی باشد، ادامه داد: کارگروههای ویژهای در حوزههای مختلف اعتیاد و توانمندسازی بانوان بدسرپرست و بیسرپرست در دستور کار داریم.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان همچنین خواستار تداوم برپایی اینگونه نمایشگاهها و برنامههای بانشاط در کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان این شهرستان شد و افزود: در بین شهرهای استان همدان، ملایر یک شهرستان ویژه با پیشنیه غنی فرهنگی است و بانوان فرهیخته، نخبه و اثرگذاری دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.
ستاری با بیان اینکه بانوان این شهرستان از نظر اقتصادی در حوزههای مختلفی همچون منبت، انگور، شیرهپزی و کلوچهپزی فعالیت دارند، ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولان، موسسههای خیریه و حلقههای میانی شاهد رشد هر چه بیشتر فرهنگی و اجتماعی و حضور میدانی بانوان باشیم.
وی همچنین با اشاره به هجمههای فرهنگی دشمنان علیه بانوان، تاکید کرد: باید بانوانی در تراز انقلاب داشته باشیم تا بتوانیم با هجمههای دشمنان مقابله کنیم.
مشاور امور بانوان فرمانداری ویژه ملایر نیز گفت: نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری کانون فرهنگی، اجتماعی بانوان این شهرستان و دستاوردهای خیریه حامی مهربانو در زمینههای هنری، آموزشی و اجتماعی با ۸۰ غرفه در کانون فرهنگی و اجتماعی بانوان فرمانداری ویژه ملایر دایر شد.
"راضیه یونسی" اظهار داشت: در این نمایشگاه آثار هنری نقاشی، خیاطی، جواهردوزی، عروسکسازی، منبت ریز، گلسازی، آشپزی و سفرهآرایی و در حوزه آموزش قرآن کریم، کتابخوانی، قصهگویی و داستان نویسی ارائه شده است.
وی یادآور شد: همچنین غرفههایی در حوزه اجتناعی شامل مشاوره خانواده، مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد و طلاق دایر شده است.
به گزارش ایرنا؛ این نمایشگاه از امروز ۲۹ مرداد تا دوم شهریور از ساعت ۹ تا ۱۳ ظهر و ۱۸ تا ۲۰ شب برای بازدید عموم دایر است.
نظر شما