به گزارش خبرنگار ایرنا، سوده نجفی در جریان هشتاد و هفتین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران در خصوص بازدیدی که از سازمان آتشنشانی داشت در تذکری خطاب به شهردار و معاون منابع گفت: انبارهای سازمان آتشنشانی خالی از تجهیزات است و اگر به قید فوریت به آن رسیدگی نشود تا پایان سال دچار بحران خواهیم شد.
وی با اشاره به اینکه خودروهای آتشنشانی فاقد بیمه بدنه هستند ادامه داد: از آنجایی که این خودروها امدادی و عملیاتی هستند و به دلیل سرعت بالا امکان وقت حادثه وجود دارد، لذا ضرورت دارد فورا به موضوع بیمه بدنه این خودروها رسیدگی شود.
رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه سازمان آتشنشانی و ایستگاههای آن فاقد نیروی خدماتی هستند و کارهای خدماتی و حتی نظافت سرویسهای بهداشتی توسط پرسنل صورت میگیرد از فروزنده خواست در اسرع وقت به این موضوع ورود کرده و این معضل را برطرف کند.
وی در خصوص ورود عوارض تجهیزات سازمان آتشنشانی عنوان کرد: همه خودروهای وارداتی مشمول عوارض میشوند اما از آنجایی که خودروهای این سازمان عملیاتی و امدادی هستند باید این موضوع مورد توجه قرار بگیرد تا از پرداخت عوارض منع شوند. لذا ضرورت دارد شهردار تهران در هیئت دولت این مورد را پیگیری و مصوبهای توسط هیئت وزیران در این مورد اخذ شود.
این عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه سازمان آتشنشانی در طول روز حدود ۴۰۰ عملیات انجام میدهد، ادامه داد: این سازمان با کمبود ۳۹۰۰ نیرو مواجه است و باید به آن رسیدگی شود.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با بیان اینکه آتشنشانان به صورت مداوم در معرض حریق و سوختگی هستند، افزود: بیمه پرسنل سازمان اتشنشانی با هیچ بیمارستان سوانح و سوختگی قرارداد ندارد و این خود یک چالش بسیار بزرگ است در همین راستا از مدیرعامل سازمان شهر سالم درخواست میکنم به این موضوع ورود کرده و مشکلات را برطرف کنند.
نجفی با بیان اینکه این سازمان ۵۲۰۰ نیرو دارد که ۲۰۰ نفر آنها قرارداد کارگری دارند و از سویی دیگر به زودی ۸۰ نفر بازنشسته داریم که باید به آنها حدود یک میلیارد تومان پرداخت شود از این روپیشنهاد دارم باتوجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی در بحث پایان کار و صدور پروانه و عوارض نیازمند همکاری با شهرداری تهران است جلسه مشترکی داشته باشند تا این مبلغ تهاتر شود.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر در خصوص مسکن پرسنل سازمان آتشنشانی خاطرنشان کرد: حدود ۸۰ درصد از نیروهای این سازمان در خارج از شهر و حومه زندگی میکنند و اگر بحرانی در تهران رخ دهد و ورودیهای شهر مسدود شوند امکان ورود این افراد برای ارائه خدمات و امداد وجود نخواهد شد لذا از شهردار تهران می خواهم به طور جد پیگیر تعاونی مسکن کارکنان این سازمان باشند.
بسیاری از اماکن ورزشی شهرداری تهران تعطیل است
عضو شورای شهر تهران گفت: شهرداری بیش از ۴۵۰ مجموعه ورزشی و ۳۰۰ زمین چمن مصنوعی دارد اما تعداد بسیاری از آنها تعطیل است.
زهرا شمس احسان در تذکری افزود: این اماکن ورزشی برای شهرداری ظرفیت خوبی برای اجرای طرح توسعه ورزش در تهران است اما به دلیل نبود برنامهای جامع هریک از مناطق مجموعههای ورزشی را به نهادی واگذار کرده و باید نظام جامع بهره برداری را مدنظر قرار دهد.
این عضو شورای شهر با اشاره به پارک آبی آزادگان گفت: این پارک در سال ۷۷ خدمات را برای هزاران نفر ایجاد میکرد و در سال ۹۴ این مجموعه تعطیل شد و نتیجهای در زمینه سرمایه گذاری نداشته و برای احیای چنین مجموعههایی از شهردار تهران درخواست میشود هرچه سریعتر نظام جامع بهره برداری را تدوین کند.
سند تحول شهر به شورا تحویل شد
عضو دیگر شورای شهر تهران با اشاره به سند تغییر و تحول شهر تهران گفت: برخلاف گفتهها این سند در ۱۸ تیر به شورای شهر ارسال شده است.
ناصر امانی در تذکری اظهار داشت: در این سند پنج هدف دنبال میشود اما در سندی که اکنون از سمت شهرداری تهران به شورای شهر ارسال شده تنها ۱۲ صفحه و با عنوان گزارش است.
وی با اشاره به بدهیهای شهرداری تهران افزود: در گزارش سال ۹۶ گفته شده شهرداری بابت وام از بانک ۱۹ هزار و ۷۵ میلیارد تومان بدهی دارد و آقای حناچی گفت بدهی شهرداری ۵۰ هزار و ۶۰۳ میلیارد تومان است و گزارش آقای زاکانی در مرداد ۱۴۰۰ گفته بدهی شهرداری ۵۶ هزار و ۶۱ میلیارد تومان است.
امانی ادامه داد: آقای حناچی گفته چهار هزار میلیارد تومان وام اخذ کرده و ۹ هزار میلیارد تومان و دو برابر آن را تسویه کرده است و این به معنای آن است که بدهی شهرداری باید منفی میشد اما افزایش یافته است.
وی با اشاره به جدول ارائه شده از سوی شهرداران افزود: در این جدول و طی سه دوره عددهای متفاوتی دیده میشود اما کمیسیونهای شورای شهر باید این موارد را بررسی کنند و ابهامات را رفع کند.
ادامه دارد...
نظر شما